Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,952 $

A Barcelona vezetősége tesz még egy utolsó, elkeseredett kísérletet Xavi meggyőzésére

Mielőbb meg kellene találniuk az utódját, ez azonban egyáltalán nem könnyű feladat.

...svg content...MTI/EPA/JUANJO MARTIN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Habár a Real Madrid elleni 3-2-es vereséggel lényegében eldőlt a bajnoki cím sorsa, és egy nagyon rosszkor kapott piros lap miatt a Bajnokok Ligájából is nyert helyzetből búcsúzott a katalán csapat, Laporta még így is megszavazná a bizalmat Xavinak.

Csakhogy a Barcelonát három éve irányító egykori klubikon már hónapokkal ezelőtt kijelentette, hogy a szezon végén biztosan távozik a csapattól. Úgy érezte ugyanis, hogy nem értékelik kellőképp a munkáját. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Egészen eddig biztosnak tűnt, hogy Xavi tartja magát korábbi elhatározásához, ám sajtóhírek szerint talán mégis lehet visszaút. Hamarosan ugyanis összeül az edző és a klubvezetés, Joan Laporta elnök mellett pedig Rafa Yuste alelnök és Deco sportigazgató is igyekszik maradásra bírni Xavit.

Ehhez valószínűleg komoly garanciákat kellene vállalniuk az átigazolások kapcsán, ámde a Barcelona továbbra sem igazolhat nagy neveket, sőt, még így is túllépik a La Liga költési limitjét, így vélhetően további játékosoktól kell elbúcsúzniuk – írja az ESPN.

Amennyiben Xavi végül mégsem gondolja meg magát, úgy minden bizonnyal a Barcelona B edzője, Rafael Marquez lesz a következő jelölt. Marquez maga is évekig Barcelona játékos volt, és edzői szinten is jelentős tapasztalatokat szerzett a csapatnál az elmúlt évek során.

Ezeken a helyeken törik fel vagy lopják el a legtöbb autót

Meglepő, de nem Budapest az autólopások és feltörések elsődleges helyszíne a rendőrség adatai szerint.