Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Megpróbálta lehúzni a wc-n a drogot egy mátraterenyei nő, nem járt sikerrel

Több mint 65 gramm anyagtól próbált megszabadulni, sikertelenül.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság egyenruhásai április 18-án a délutáni órákban otthonában lepték meg azt a 40 éves mátraterenyei nőt, aki a gyanú szerint fél éve árult kábítószert a környező települések lakóinak.

A díler ijedtében – és persze azért, hogy mentse magát – megpróbált megszabadulni a cucctól és a fehér, kristályos anyagot a zacskóval együtt bedobta a wc-be. Lehúzni azonban már nem tudta, mert a rendőrök ezt megakadályozták, így 65,1 gramm anyagot foglaltak le tőle. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Az egyenruhások a családi ház másik lakrészében is kutatást végeztek, ami eredményre is vezetett: a rendőrök érkezésekor ugyanis a nő 24 éves fia is megkísérelt megszabadulni egy kis tégelytől, azonban nem a legjobb módszert választotta. Az ágy párnái közé rejtette el az állítása szerint édesanyjától kapott szert.

A bűnügyi technikus gyorsteszttel megvizsgálta az anyagokat, amely ketamin jelenlétét valószínűsítette. A nőt és a férfit is előállították a rendőrkapitányságra; az anyát kábítószer-kereskedelem bűntett, míg fiát kábítószer birtoklása vétség miatt kihallgatták. A mátraterenyei nőt őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.