Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
385,53 Ft
Font
449,29 Ft
Bitcoin
65,767 $

Különleges műsort kap Majka és Pápai Joci az RTL-en

Az már korábban kiderült, hogy a műsorvezető-páros nem a Sebestyén Balázs-Vadon Jani duóból áll majd.

...svg content...Fotó: Instagram/RTL Magyarország
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese múlt hónap közepén beszélt arról, hogy 2024-ben, 15 év után visszatér a Kalandra Fal az RTL-re, ám túl sok részlettel akkor még nem szolgáltak ennek kapcsán. Egyedül annyival, hogy a műsorvezető-páros nem ugyanaz lesz, mint régen, így nem a Sebestyén Balázs-Vadon Jani duóból áll majd.

Ám az RTL stúdióműsorok közönségét szervező alvállalkozója kiszivárogtatta a produkció idei, második évadának műsorvezetőit – szúrta ki a Média Klub Facebook-oldal. A Red Professional Group még csütörtökön egy nyilvános bejegyzést osztott meg (bár azóta törölték), amelyből kiderült, hogy emberek jelentkezését várják a Kalandra Fal felvételének közönségébe – írja a SorozatWiki. Soron kívül Robert Fico már nincs életveszélyben

A részleteket illetően a portál azt írja, a forgatások április 15-e és 29-e között, 11 különböző napon az RTL Székházban lesznek. Emellett a vetélkedő házigazdáit is megnevezték benne: „A műsorvezetők: Sebestyén Balázs és Istenes Bence páros, illetve Majka és Pápai Jociék lesznek, közöttük lesznek felosztva az adások”.

A SorozatWiki hozzáteszi: azóta egy, a műsort gyártó céghez közeli forrás is megerősítette ezen információkat. Vagyis Majka és Pápai Joci a Zsákbamacska tavalyi, hatalmas sikert elért első évada után legközelebb a Kalandra Falt vezetik majd újra együtt, Sebestyén Balázs és Istenes Bence pedig most először lesznek együtt egy televíziós produkció műsorvezetői.

Korábban egyébként azt is megírtuk, hogy hétfőn jelentik be az X-Faktor harmadik mentorát. Bár az RTL nem egyszerre leplezi le a mentorokat, az gyanítható, hogy Majka és Pápai Joci is bekerült a csapatba, Gáspár Laci kapcsán pedig már biztos, hogy ő nem megy sehová. A női mentor kapcsán viszont még semmilyen információ nem szivárgott ki.

16 nő vádolja szexuális zaklatással David Copperfieldet

Tizenhat nő vádolta meg David Copperfield bűvészt szexuális visszaéléssel és helytelen viselkedéssel.

Ötgólos meccset nyert meg a Manchester United, de ez is kevés

A Manchester United már biztosan nem lesz ott egy európai kupában sem, hiába nyert Newcastle ellen szerda este az Old Traffordon.