Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,937 $

Messi és Suarez párosa még mindig nagyot szól (videó)

Lionel Messi és Luis Suarez az Inter Miami edzésén villantak, miközben a csapattársaikkal játszottak.

...svg content...Fotó: EPA/MIGUELSIERRA
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy minden az Inter Miami tervei szerint alakulna, hiszen noha Messi, Suarez, Alba és Busquets is tagja a csapatnak, nem állnak jól a bajnokságban, és legutóbb a kupából is kiestek. Jogos a csapat felé megfogalmazott kritika, mert ilyen sztárokkal a keretben többet kellene mutatniuk.

Nem tudni, Messi és Suarez és a többiek pontosan meddig maradnak, hosszabbítanak-e, és ugyan jobb velük a játék, ez még mindig kevés. Talán az egész keretet frissítenie kellene David Beckham csapatának, mert az irány nem jó. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Messi és Saurez álma teljesült azzal, hogy az MLS-ben játszanak, és megint csapattársak. Már a barcelonás évek alatt elhatározták, hogy ezt fogják tenni, és bár sokat vártak a pillanatra, az nem maradt el. Legutóbb úgy játszottak az edzésen, mint a régi szép időkben a Barcelonában, ahol szinten verhetetlenek voltak.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.