Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
385,53 Ft
Font
449,29 Ft
Bitcoin
65,767 $

Már elkezdődött a jegyértékesítés a közönségtalálkozóra, amit Szoboszlai szervez

A rendezvény jegybevételéből a szervezők 10 millió forintot ajánlanak fel jótékony célra.

...svg content...Fotó: MTI/Illyés Tibor
Sport

Koós Alexandra

Szerkesztő

Szerda délelőtt elkezdődött a jegyértékesítés arra a május 30-ai közönségtalálkozóra, amit a magyar fociválogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik szervez. A Papp László Sportarénában nemcsak a Liverpool játékosával, hanem az Eb-re készülő magyar válogatottal is lehet találkozni 19 órától, de ez még nem minden: az interaktív talkshow-n a szurkolók kérdéseire is válaszolni fognak.

A menedzsment közleménye alapján a közönségtalálkozón ott lesz Szoboszlai édesapja, Zsolt, aki az első edzője volt a harmadmagával alapított klubban, a Főnixben, és ismerteti a képzési módszerét. Esterházy Mátyás menedzser a karrier döntési helyzeteiről beszél, míg a kapitány, Marco Rossi edzői szemmel értékeli a játékos teljesítményét. Soron kívül Robert Fico már nincs életveszélyben

Szoboszlait őt tette be először a felnőtt válogatottba, és 2022. novemberében 22 évesen őt nevezte ki csapatkapitánynak – jegyzi meg a Telex. Azóta a magyar labdarúgó-válogatott tizennégy meccsen át veretlen, ebből kilencszer győztek és ötször döntetlent értek el. Európában a magyar fociválogatotté a leghosszabb veretlenségi sorozat.

Egyúttal kiemelik: a Szoboszlai Live rendezvény jegybevételéből a szervezők 10 millió forintot ajánlanak fel jótékony célra, amelyhez telt ház esetén Dominik és az ügynöksége, az EM Sports Consulting további 10-10 millió forinttal járulnak hozzá, így összesen 30 millió forint kerül majd felajánlásra hátrányos helyzetű fiatalok támogatására.

Korábban azt is megírtuk, hogy Szoboszlaiék csapatkapitánya szégyennek és kiábrándítónak nevezte a teljesítményüket: Virgil van Dijk szerint csakis magukat hibáztathatják a Manchester United elleni döntetlen miatt. Míg ebben a cikkben arról számoltunk be, hogy több mint 40 millió forintot ér Szoboszlai Dominik órája.

16 nő vádolja szexuális zaklatással David Copperfieldet

Tizenhat nő vádolta meg David Copperfield bűvészt szexuális visszaéléssel és helytelen viselkedéssel.

Óriási hajrával biztos kupainduló a Chelsea

Köszönhetően a riválisok sorozatos pontvesztésének és a Chelsea nagy hajrájának, a londoniak ott lesznek az egyik európai kupában a következő szezonban.

FELKAPOTT