Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Több mint 40 millió forintot ér Szoboszlai Dominik órája

A magyar játékos nem lóg ki a sorból az órájával, mondhatni egy szokásos Premier League kompatibilis darab, de az tény, hogy elég borsos az ára.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az egyik hazai, karórákkal foglalkozó TikTok-csatorna egyik videójának témája Szoboszlai Dominik karórája volt, amelyet az interjúi alatt szokott viselni. Mint kiderült, a legtöbb kérdés ezzel kapcsolatban érkezett hozzájuk, így az órákra szakosodott vlogger el is mondta, mit érdemes tudni.

Elsőként bevágott egy videót, amelyben a focista az említett órában látható. Majd elárulta, hogy a magyar játékos egy acél és rózsaszín aranyból készült órát visel, piaci értéke 120 ezer euró, nagyjából 46 millió forint – szúrta ki a Sportal a vlogger összegzését. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Márkáját tekintve Patek Philippe, de egészen pontosan a Nautilus 5980/1AR Automata Flyback Chronograph-ról van szó. Emellett a vlogger egyéb részleteket is elárul az említett óráról, aki kíváncsi rá, kattintson ide a videóért.

A Sportal megjegyzi, Szoboszlait korábban például egy majdnem 44 millió forintba kerülő színarany órával a karján kapták lencsevégre. „A magyar támadó már harmadjára lett szpottingolva, anno egy Datejusttal kezdte, aztán egy Daytonával folytatta” – írta akkor a Csukló Szpotting Instagram-oldal.

Hozzátették, a mellékelt fotók alapján a Liverpool sztárjátékosa végül le is horgonyzott annál a modellnél, bár a Patek Philippe láttán ez nem örökre szólt. „A fotón talán az egyik legnépszerűbb tömör arany, zöld számlapos Daytonát hordja” – elemezték az Instagram-oldal hozzáértői.

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.

Győzelemmel köszöntek el Szoboszlaiék Klopptól a Liverpoolnál

A Liverpool számára már az utolsó forduló előtt eldőlt, hogy a harmadik helyen fejezik be a szezont, de nem volt mindegy, milyen hangulatban köszönnek el Jürgen Klopptól.