Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,26 Ft
Euró
384,45 Ft
Font
451,28 Ft
Bitcoin
68,917 $

Szerdán is folytatódik az áremelkedés a hazai kutakon

A benzin bruttó 3, a gázolaj bruttó 6 forinttal drágul a hét közepétől.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Szerdától tovább emelkednek a hazai üzemanyagárak, a benzin nagykereskedelmi ára bruttó 3 forinttal emelkedik, míg a gázolajért bruttó 6 forinttal fizetnek majd többet a kutak a nagykereskedőjüknek. A múlt heti árváltozás eltérően zajlott le a kutakon, melynek következtében a benzin átlagára alacsonyabb a vártnál jelenleg (641 Ft/liter), így a szerdától érvényes árváltozást követően az átlagárak az alábbiak szerint alakulhatnak:

  • 95-ös benzin: 644 Ft/liter
  • Gázolaj: 658 Ft/liter

Minderről a holtankoljak.hu szakportál számolt be, amely hétről hétre információkkal szolgál az üzemanyagár-változások kapcsán. Korábban például arról érkezett hír, hogy április 5-től ismét áremelkedés várható a hazai kutakon, ugyanis a benzin bruttó 4 forinttal, a gázolaj pedig bruttó 7 forinttal lett drágább. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Ezáltal előbbi literje 645 forintért volt beszerezhető, míg utóbbié 652 forintért. De azt is megírtuk, hogy húsvétkor is változtak az üzemanyagárak, s mint kiderült, a benzin bruttó 3 forinttal drágább lett, a gázolaj ára viszont ugyanennyivel lejjebb ment. Így előbbiért literenként 641, utóbbiért 645 forintot kellett fizetni a töltőállomásokon.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.