Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,247 $

Bundesligában szereplő csapathoz igazolt Dárdai Pál legifjabb fia, bejelentették az érkezését

A 18 éves játékos nyáron távozik a Herthától, a következő szezont már a Wolfsburgnál kezdi meg.

...svg content...Budapest, 2023. június 2. Dárdai Bence, a német válogatott játékosa a labdarúgó U17-es Európa-bajnokság döntõjében játszott Németország - Franciaország mérkõzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2023. június 2-án. A finálét a német válogatott nyerte, miután gól nélküli döntetlent követõen 11-esekkel legyõzte a francia csapatot. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Erről hivatalos felületein számolt be a klub, ám azt nem közölték, hogy mekkora összegért cserébe igazolták le Dárdai Bencét, a kontraktus kapcsán is csak annyit tudni, hogy „hosszútávú szerződést” ajánlottak neki – írja az Infostart.

A másodosztályban szereplő Hertha néhány héttel ezelőtt közölte, hogy Dárdai Pál legkisebb fia nyáron távozik a csapattól. A fiatal támadó középpályás nyolc alkalommal lépett pályára a Bundesliga 2-ben, valamint egyszer a német kupában is. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

„Nagyon örülünk, hogy Bence úgy döntött, hogy a Wolfsburgba igazol – mondta Sebastian Schindzielorz, a klub sportigazgatója. „Ő egy fiatal és rendkívül tehetséges játékos, aki már megtette első lépéseit a profi labdarúgásban a Herthával, és megmutatta, hogy milyen kvalitásokkal bír” – fogalmazott.

„Bencének lehetősége lesz arra, hogy a Wolfsburgnál még tovább fejlődjön, mi pedig minden támogatást megadunk majd neki, amire csak szüksége lesz. Alig várjuk a közös munkát” – tette hozzá az elnök.

Dárdai tagja volt a tavalyi U17-es Európa-bajnokságon aranyérmes német válogatottnak. Bár idősebb testvérei a magyar válogatottat választották, Dárdai Bence esetében még nem tudni, hogy melyik nemzet felnőttcsapatában fog majd szerepelni.

Már beszélni is lehet Ficóval, de az állapota továbbra is súlyos

Robert Fico szlovák miniszterelnök állapota stabilizálódott a második, hosszadalmas műtét után, ám továbbra is súlyos az állapota.