Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,59 Ft
Euró
387,76 Ft
Font
452,50 Ft
Bitcoin
66,442 $

Kiderült, mikor tesz nagy bejelentést az RTL az X-Faktorról

Minden bizonnyal lehull a lepel az X-Faktor új évadának mentorairól, és két nevet igencsak biztosra veszünk.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Már nem kellett sokat várnunk a nagy bejelentésre, és mint arról korábban beszámoltunk, az RTL valami nagyobb durranásra készül. Akkor még nem tudhattuk, hogy mi áll ennek hátterében, viszont nagyon valószínű, hogy az új mentorcsapat. Ha tippelnünk kellene, azt mondanánk, hogy egy teljesen új mentorcsapat fog dolgozni az X-Faktorban.

Komoly meglepetést okozna, ha Majka és Pápai Joci nem lennének ott, miután átszerződtek az RTL-hez. Több mint kézenfekvő a szereplésük, és minden adott ahhoz, hogy az X-Faktor húzóemberei legyenek. Majka egy igen látványos koncerttel hangolt a közelgő bejelentésre, de hogy kik lehetnek a többiek, az még nagy titok. Soron kívül Üvegszilánkok voltak a gyermekek ebédjében az iregszemcsei általános iskolában, többen megsérültek

Az RTL közben megerősítette, a visszaszámlálás elindult, szerda este lehull valamiről a lepel. Sokan kíváncsiak a mentorcsapatra, akár még Curtis személye sem zárható ki, miután a tavalyi évet végig dolgozta a csatornával. Egy női tagra is számíthatunk, meglepő lenne, ha csak férfiak foglalnák el a zsűriszékeket.

Észak-Korea ismételten rakétákat tesztelt, Kim testvére tagadja, hogy fegyvert szállítanak Oroszországnak

Kim Jodzsong állítja, nem adtak fegyvereket Oroszországnak, melyeket aztán az oroszok Ukrajna ellen használnak fel.