Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,93 Ft
Euró
385,23 Ft
Font
451,20 Ft
Bitcoin
69,348 $

Álomgyönyörű nőnek tartják Nemazalányt

Nem kevés bókot kap a híres és népszerű énekesnő, aki remek formában várhatja a közelgő nyári szezont.

...svg content...Fotó: Instagram/Halastyák Fanni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nemazalány nagyon sokat köszönhet a YouTube-nak, hiszen azon keresztül futott be. Ha nincs ez a platform, nagyon sok tehetséges fiatal maradt volna a háttérben, mert azelőtt kizárólag a tévéken és a rádiókon keresztül lehetett befutni. Szerencsére ez a világ elmúlt, és már minden sokkal nyitottabb.

Nemazalány is élt a lehetőséggel, és jelenleg Sofi oldalán koncertezik, ír slágereket. Nagyon nagy duót alkotnak, és noha a Lil G-vel alkotott duója is szépet ment, ez még nagyobbat. A legjobb barátnők, akik ugyan eltérő karakterek, jól megértik egymást. Nem mellesleg végtelenül népszerűek is, és ezt tudják jól. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

Az énekesnő egy ideig nem szerepelt a tévében, vagy csak ritkán. Ugyanakkor nemrég volt egy időszak, amikor a TV2 három műsorában is ott volt, nem mellesleg megnyerte az Ázsia Expresszt az akkori párjával. A Párharcban is együtt szerepeltek, viszont onnan hamar távoztak, és szakítottak.

Fanni a Sztárban Sztárban szintén a mezőny tagja volt, amit ugyancsak élvezett, sokat tanult, sok barátot szerzett. Jelenleg inkább a háttérből figyel, de el tudnánk képzelni a Farm VIP-ban, az egyik legérdekesebb karaktere lehetne a műsornak. Valószínűleg sok vita venné körül, hiszen kiáll magáért, és egy igencsak tudatos nő.

Sok dicséretet kap a követői által, rengeteg bók fut be hozzá, ami minden bizonnyal jót tesz az önbizalmának. Ezt meg is tudjuk érteni, és női szemmel is azt mondjuk, hogy ezek a fotók igen látványosak. Most épp a nyári időszakra hangol a fiatal sztár, akit álomgyönyörűnek is neveznek a követők.

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.

Fontos újítás lendíthet nagyot a magyar egészségügy helyzetén

A kormány júliustól teljeskörűen bevezeti az új betegút-menedzselő rendszert, amely lehetővé teszi a páciensek számára, hogy maguk jelölhessék ki az orvosi vizsgálatok időpontját.