Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Esztergom–Nyerges Rally: gyűjtésbe kezdtek a gyászoló hozzátartozók számára

Összesen öt ember vesztette életét, köztük egy bajnai apa és fia. A település lakói most gyűjtésbe kezdtek.

...svg content...Fotó: MTI/Bodnár Boglárka
Baleset
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a március 24-én, az Esztergom–Nyerges Rally évadnyitó rendezvényén történt tömegszerencsétlenség következtében öt ember vesztette életét, többen pedig megsérültek. A balesetben életét vesztette egy 49 éves anya és kislánya. Az anya a helyszínen meghalt, a kislány pedig kedden, a kórházban hunyt el.

A Bors értesülései szerint egy apa és fia is a halálos áldozatok között voltak, akik a Komárom-Esztergom vármegyei Bajnán éltek. Egy bajnai férfi elmondta, hogy apa és fia családtagjaikkal együtt látogattak ki a futamra. A fiú testvére és annak gyermeke is részt vett az eseményen, ott álltak, ahol az autó kisodródott. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

A nő férje mentette meg őket, amikor is az utolsó pillanatban mindkettőjüket elrántotta a nézők közé. A település szeretne segíteni a gyászoló családtagoknak, így összefogtak a helyiek és gyűjtésbe kezdtek. Ennek kapcsán a férfi a lapnak elmondta:

„Több helyen is gyűjtünk, bankban és a településen két helyen is, készpénzben. Szörnyű, hogy egy ilyen kedves családdal ilyen borzalom történt, és bár a fájdalmukon nem enyhíthetünk, próbálunk az anyagiakban segíteni nekik.”

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.