Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,83 Ft
Euró
388,56 Ft
Font
451,54 Ft
Bitcoin
61,692 $

Tóth Gabi szakemberhez fordult: aludni sem tudtam a fájdalomtól

Sokáig háttérbe szorította a saját egészségét, de a szervezete jelzett, hogy ez nem mehet így tovább.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Közel tíz évvel ezelőtt kezdődtek Tóth Gabi derékfájásai, ám azóta csak húzódik a probléma. „Elérkezett az a pillanat, amikor már nem halogathattam tovább, hogy orvoshoz menjek. Volt olyan, hogy aludni sem tudtam a fájdalomtól” – nyilatkozta az énekesnő, aki azóta röntgenvizsgálaton is volt, illetve orvossal is beszélt.

Ezáltal derült rá fény, hogy gerincferdülése és gyulladásai vannak. Elmondása szerint ezeket a derékfájásokat körülbelül 2015-ben tapasztalta először, a terhesség és a szülés környékén pedig rosszabbodtak, de ő mindig csak arra koncentrált, hogy az aktuális fájdalmat megszüntesse. Sajnos ez azonban csak ideig-óráig volt megoldás. Soron kívül Magyar Péter Dobrev Klárának üzent

„Sokszor használtam jégzselét, fájdalomcsillapítókat vettem be és jártam masszázsra is. Ezek segítenek, de a probléma igazi okát nem szüntetik meg. Sajnos én háttérbe szorítottam a saját egészségemet és most jelzett a szervezetem, hogy ez nem mehet így tovább” – fogalmazott a Borsnak Tóth Gabi, akit jelenleg egy ismert csontkovács és gerincspecialista kezel.

„Le kell nyújtani és lazítani az izmokat, hogy a csontokat vissza lehessen helyezni, különben nem szűnik meg a probléma. Most újra táncolok is, rengeteg fellépésem van, jobban oda kell figyelnem, hogy bírjam ezeket” – magyarázta, hozzátéve, hogy szerinte minden édesanyának jobban oda kellene figyelnie önmagára, a jóllétére.

Mint fogalmazott, a rohanó mindennapokban hajlamosak vagyunk megfeledkezni magunkról, pedig a megelőzés sokkal egyszerűbb, mint a már kialakult problémát orvosolni. Ő a saját kárán tanulta meg mindezt, de ezentúl másként fogja csinálni a dolgokat. Az énekesnő egyébként korábban az elszakadt combizmáról is őszintén beszélt.

Karsai Dániel levelet írt a köztársasági elnöknek egy kegyelem miatt

Karsai Dániel korábban már Novák Katalin volt köztársasági elnöknek is felvetette a kegyelmi jogkör gyakorlására vonatkozó javaslat megújítását.

Eddig nem látott jelenetek Kína elnökének megérkezéséről, Orbán Viktor fogadta

Orbán Viktor és felesége elsőként üdvözölhette Kína elnökét, aki egy óriási különgéppel érkezett meg Magyarországra, Budapestre.

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a NAV pénzügyőrei az M5-ösön (videó)

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei ismét a megfelelő helyen és időben voltak, aminek köszönhetően illegális eszközöket foglaltak le az M5-ös autópályán.