Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,71 Ft
Euró
388,23 Ft
Font
451,82 Ft
Bitcoin
61,262 $

Még húsvét előtt jó hír érkezhet, érdemes várni rá

Három csillagjegy valami nagyon jó hírt kap ezen a héten, ami határozottan örömtelibbé teszi majd a húsvétot is.

Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Elérkeztünk húsvét hetéhez, amikor minden bizonnyal többen is tervezgetni kezdenek, mi kerüljön majd az ünnepi asztalra, hol vásároljanak be, mikorra időzítsék a sütés-főzést és a rokonok meglátogatását vagy épp megvendégelését. A készülődés és a sürgés-forgás azonban kimerítő és olykor lehangoló is lehet.

Ám a 168.hu jó hírekkel szolgált, ugyanis a horoszkóp azt írja, ez a hét egy rendkívül pozitív eseményt tartogat három csillagjegy számára, akik még az ünnep előtt megtapasztalhatják ezeket a jó dolgokat. Így hát érdemes optimistán tekinteni előre, s várni, milyen élményekben lesz részük, de azért némi részletekkel is lehet szolgálni ennek kapcsán. Soron kívül Máris befutott Dobrev Klára válasza Magyar Péternek

Az egyik szerencsés jegy az Ikrek, aki jól teszi, ha lélekben már most felkészül a családját érintő pozitív eseményre. Aggódni egyáltalán nem kell, egy igazán jó dolog fog történni, ami nemcsak e jegy szülöttét érinti pozitívan, hanem több, hozzá közel álló embert. Sőt, az is lehet, hogy az egész családot, így mi lehet jobb ötlet annál, mint együtt ünnepelni a húsvétot, minél több időt családi körben tölteni?

A Skorpió számára pedig azt jelzi előre a horoszkóp, hogy valami nagyon értékesre fog rátalálni ezen a héten. Ennek kapcsán nem feltétlenül egy értéktárgyra vagy pénzösszegre kell gondolni (bár ez is benne lehet a pakliban), lehet ez egy sokat érő információ vagy bármi egyéb. Egy biztos: ennél jobb ajándéka nemigen lesz mostanság.

De a Bak csillagjegy számára is van egy remek hír, mégpedig az, hogy nagy elismerésben fog részesülni a hét folyamán. Bár a szép szavak is jól esnek az embernek, ezúttal ennél többről lesz szó: az elismeréssel a dicséreten kívül valami kézzelfogható érték, előny is párosul majd. Így aztán igazán jó kedvvel fog nekivágni a négynapos hétvégének, ami persze érhető is.

Kiszivárgott egy hangfelvétel a Kutyapártról, a Momentum tagadja, hogy köze lenne hozzá

Az MKKP pártigazgatója azt állította, a Momentum áll a szivárogtatás mögött, a párt szóvivője ezt most tagadta.

Luis Rubiales bíróság elé áll a kéretlen csók miatt

A Spanyol Királyi Labdarúgó Szövetség (RFEF) korábbi elnöke most áll bíróság elé a nagy port kavart eset kapcsán.

Máris befutott Dobrev Klára válasza Magyar Péternek

Magyar Péter nyílt levele Dobrev Klárának és Deutsch Tamásnak máris válaszra talált, Gyurcsány Ferenc felesége gyorsan reagált.