Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,93 Ft
Euró
385,50 Ft
Font
449,11 Ft
Bitcoin
66,054 $

Krausz Gábor és Mikes Anna elárulták, hogyan készültek az Ázsia Expresszre

A táncosnő elkezdett filippínóul tanulni és magával vitte a bokaláncát, hogy szerencsét hozzon, de a séf is bekészített valamit kabalaként.

...svg content...Fotó: Insagram/Krausz Gábor
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő

Korábban már megírtuk, hogy a TV2 bejelentette az Ázsia Expressz új évadának versenyzőit, amely által fény derült rá, hogy többek között Till Attila és Stohl András, Sáfrány Emese és Béres Anett, Mikes Anna és Krausz Gábor is megküzd majd a fődíjért. Később pedig összepakoltak és repülőre is ültek a csapatok, hogy elutazzanak a Fülöp-szigetekre.

A táncosnőnek és a sztárséfnek ezúttal sincsenek győzelmi céljai, ugyanakkor tény, hogy a Dancing with the Starsnak is így vágtak neki, amit végül ők nyertek meg. Így hát sosem lehet tudni, még sok minden megtörténhet a verseny alatt, sokan szurkolnak Gáborék párosának, akik arra vágynak, hogy az Ázsia Expressz által jobban megismerjék egymást, s kiélvezzék a legszebb pillanatokat. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Azóta azonban már a telefonokat is elvették a versenyzőktől, így hát egy darabig nem nagyon számíthatunk majd friss szelfikre vagy más kulisszatitkokra. De a Blikk Instagram-oldalán megjelent videóból az is kiderül, Krausz Gábor és Mikes Anna hogyan készültek az Ázsia Expresszre, több dolgot is elárultak indulás előtt.

A séf azt mondta, hogy párja elkezdett filippínóul tanulni. „És nagyon jól halad, mert egy nagyon könnyű nyelv, és azt gondolta, hogy egy éjszaka alatt szerintem simán megvan. Úgyhogy éjjel azt hallgattam, ahogy tanul. Hát megnézzük, vagy meglátjuk, hogy elegendő volt-e ez a pár óra” – mondta. Majd hozzátette, pár szót ő is megtanult.

„A kamusta azt jelenti, hogy szia” – jegyezte meg, a táncosnő pedig azzal folytatta: „Az igen meg az a oo”. Majd amikor arról kérdezték őket, van-e olyan tárgy esetleg, amit magukkal visznek kabalaként, Anna elmondta, hogy ő a bokaláncát készítette be. „Én hoztam egy bárdot. De tényleg hoztam egy ilyen mini kulcstartó bárdot, aminek egyébként van éle (…) A túléléshez fontos lesz” – vallotta be Gábor.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.