Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,31 Ft
Euró
385,60 Ft
Font
448,61 Ft
Bitcoin
61,416 $

A Liverpool szurkolóit sokkolta Fernando Torres új megjelenése

Rengeteg szurkoló akarja „visszakapni” Torrest.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Liverpool szurkolói a közösségi médiában adtak hangot megdöbbenésüknek Fernando Torres „hatalmas fizikai átalakulása” miatt, miután a csapat az Ajax ellen játszott barátságos mérkőzést szombaton. A szombat délutáni mérkőzésen legendák egész sora mutatkozott meg, s Jürgen Klopp jóvoltából Sven-Göran Eriksson beteljesíthette álmát, hogy a Liverpool menedzsere legyen.

Végül a Liverpool győzedelmeskedett 4-2-es végeredménnyel, miután Torres, Gregory Vignal, Djibril Cisse és Nabil El Zhar góljaival sikerült a kétgólos hátrányt ledolgozni a második félidőben. A spanyol játékos góllal tért vissza a Liverpoolba, ám a szurkolók a közösségi médiában nem egészen erről beszéltek a Football Insider szerint. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

A drukkerek ugyanis megdöbbenésüknek adtak hangot Torres új külsője miatt, sőt, néhányan egyenesen felszólították a klubot, hogy szerződtesse újra a spanyol csatárt, noha mint ismert, Torres 19 éves profi karrierje lezárult, amikor a japán Sagan Tosu csapatánál töltött rövid idő után szögre akasztotta a cipőjét.

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.