Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,36 Ft
Euró
387,28 Ft
Font
450,04 Ft
Bitcoin
63,298 $

Videón Messi csapatának súlyos veresége a New York Red Bulls ellen

Lionel Messi nélkül lépett pályára az Inter Miami, ami sokba is került számukra, elkerülhető gólokat kaptak a New York Red Bulls otthonában.

Fotó: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Inter Miamira idén is nehéz szezon várhat, annak ellenére, hogy már Suarez is tagja a keretnek, aki ugyan eredményes, a csapat nemigazán tud mit kezdeni azzal, ha Messi nincs a pályán. Erre már nem egy példát láthattunk, ahogyan arra is, amikor az argentin legendával kapnak ki egy mérkőzésen.

Messi jelenleg sérült, és mint arról korábban beszámoltunk, nagy pofonba futottak bele a New York Red Bulls ellen az MLS legutóbb fordulójában. Szakadó esőben, nehéz körülmények között játszottak a csapatok, ami szintén nem feküdt az Inter Miami technikásabb játékának, és minden gól elkerülhető lett volna. Soron kívül Nyomozást indított a rendőrség a kemecsei iskolában történt életveszélyt okozó bántalmazás ügyében

Ugyan az Inter Miami szépített, szabálytalanság miatt elvették a gólt, így maradt a 4-0. Ez a vereség pedig egy újabb jel arra, hogy valamit ki kell találnia a csapat sztáredzőjének, mert tőle is többet vár a közönség. Amíg nem térhet vissza Messi, a csapatnak meg kell küzdenie ezzel a nehéz helyzettel, hiába vannak sztárok a keretben.

Ha Klopp nem vigyáz, csak a lelátóról nézheti utolsó liverpooli meccsét

Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere ígéretet tett rá, hogy "mindent megtesz" majd annak érdekében, hogy elkerülje a sárga lapot, amely a lelátóra száműzné őt utolsó hazai mérkőzésén.