Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,65 Ft
Euró
386,69 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
65,174 $

Barta Slyviának egyre több irigye van, zseniálisan néz ki (fotók)

Megmosolyogtató, ahogyan egyesek Barta Sylviát próbálják negatív fényben feltüntetni, miközben egyértelmű, hogy dől belőlük az irigység.

...svg content...Fotó: Instagram/Barta Sylvia
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Magyarországon különösen sok az irigy ember, az emberek egy része nem bírja elviselni, ha valaki szép, sikeres, jól él, és megengedheti magának a luxust. Ahelyett, hogy változtatnának a saját életükön, abban élik ki magukat, hogy másikat pocskondiáznak, és ez egy külön program náluk, ami kissé kínos.

Márpedig nagyon sok ilyen emberről tudni, akikből csak még több lett a közösségi média elterjedése óta. A hírességeknek meg kellett barátkozniuk ezzel, és ez olyasvalami, ami csak rosszabb lesz, jobb már aligha. Szomorú, mert ahelyett, hogy másokat támogatnánk, erősítenénk, ennek az ellenezőjét tesszük. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Barta Sylvia például modellkedhetne is, és az 50-es éveiben járva érte el a csúcsformáját, ami megint beszédes. Nem látszik rajta a kora, zseniális formában van, divatos, csinos, és rendkívül vonzó. Ez pedig nem kevés irigységet vált ki egyes nőkből, vagy azokból a férfiakból, akik képtelenek ilyen topnővel ismerkedni.

Sylvia nemcsak csinos és vonzó, hanem nagyon trendi is. Évszaknak megfelelően választja ki a ruháit, a kiegészítőit, akárcsak a színeket. A hosszú szárú csizmák is remekül állnak neki, sokan szeretnének fele ilyen jó formában lenni, mint ő, de hiába, mert semmit nem tesznek érte, csak magyaráznak a telefon és a gép előtt ülve.

„A hét leghidegebb és legfagyosabb éjszakájával köszönt ránk a csillagászati tavasz! Ilyenkor még a csizma is jól jöhet.” – írta Barta Sylvia a posztjában, aki ezt követően nem kevés like-ot kapott a bejegyzésér, és a hozzászólások sem maradhattak el, általában rengetegen bókolnak neki, generációtól függetlenül.