Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
357,65 Ft
Euró
386,59 Ft
Font
453,93 Ft
Bitcoin
67,661 $

Százmilliók szabadulnak fel a PSG-nél, több nagy név érkezése is szóba került

Marcus Rashford azonban várhatóan nem költözik Párizsba.

...svg content...MTI/EPA/Alejandro Garcia
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Legalábbis a Sky Sports News vezető riportere, Kaveh Solhekol szerint, aki nehezen tudná elképzelni, hogy Rashford a PSG-hez igazoljon: „Mindenki tudja, hogy Kylian Mbappe a nyáron elhagyja Párizst, hogy a Real Madridhoz menjen. Ezzel a PSG körülbelül évi 200 millió eurót spórol meg. A klubot Rashforddal, Osimhennel, valamit Rafael Leaóval is kapcsolatba hozták, ám információim szerint Rashford nem opció a számukra” – mondta.

„Nem hiszem, hogy a PSG lépni fog vele kapcsolatban, és azt se felejtsük el, hogy a klub több csatárt is igazolt tavaly” – fogalmazott, hozzátéve, hogy valószínűleg a fiatal francia tehetségekre koncentrálnak majd a párizsiak, és talán egy nagy nevet jelentenek majd be a nyáron. Soron kívül Kiderült, mekkora költséggel dolgoznak Magyar Péterék a Tisza Párttal a rendezvényeken

Ez könnyen lehet, hogy Victor Osimhen lesz, hiszen a Napolinak idén nem megy jól, a tavalyi olasz bajnok legnagyobb sztárjának szerződésében pedig szerepel egy feloldási záradék, ami a PSG számára kapóra jöhet. Ez azonban a korábbi hírek szerint akár a 130 millió eurós összeget is elérheti.

Rashford távozása már csak azért sem tűnik túl valószínűnek, mivel alig néhány héttel ezelőtt fejtette ki egy interjúban, hogy minden álma az volt, hogy a Manchester Unitedben játszhasson, és már ifiként számos, nagy klubok által tett csábító ajánlatot utasított vissza.

A Dűne férgeire emlékeztető állat maradványaira bukkantak Angliában

Az állat egy tengeri ragadozó lehetett, amely feltehetőleg nem volt túl válogatós az étellel kapcsolatban.