Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,44 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
64,714 $

Holtan találtak egy fiatal nőt egy tengerjáró hajón, egy férfit letartóztattak

A 27 éves nőt holtan találták a kabinban.

...svg content...Fotó: Unsplash/Josiah Weiss
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az ABC News a bahamai királyi rendőrség közleménye nyomán számolt be arról, hogy egy 27 éves floridai nőt holtan találtak egy Bahamákon lévő tengerjáró hajón. A rendőrség közleménye szerint helyi idő szerint délután fél 6 körül értesítették a bahamai királyi erők bűnügyi osztályát arról, hogy egy elhunyt női utast találtak egy kabinban a tengerjáró hajón.

A lap megkeresésére a rendőrség megosztotta, a hajó egészségügyi személyzetének egy csapata sietett a nő segítségére, s megkísérelték újraéleszteni a nőt, ám miután a sokadik próbálkozásra sem észleltek életjeleket, a nőt halottnak nyilvánították. Soron kívül Súlyos Robert Fico állapota, több szervét is lövés érte

Egyelőre nem derült ki a halál oka, ugyanakkor a rendőrség megerősítette, hogy „a kabinban lefoglaltak bizonyos mennyiségű feltételezett kokaint, és letartóztattak egy 32 éves amerikai férfit az Egyesült Államokból, Floridából”. Az elhunyt nő és a letartóztatott 32 éves férfi személyazonosságát a hatóságok egyelőre nem hozták nyilvánosságra

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Már a következő szezontól kezdve kiirthatják a VAR-t a Premier League-ből

A Premier League klubjai a következő hónapban tartandó éves közgyűlésükön szavaznak majd arról a javaslatról, hogy a következő szezontól kezdve megszüntessék-e a videóbíró (VAR) rendszert.