Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,86 Ft
Euró
381,61 Ft
Font
445,49 Ft
Bitcoin
43,545 $

További Hírek

A mindössze 18 éves középiskolai sztár baseballjátékos, Cameron Robbins állítólag vagánykodni akart, így leugrott egy tengerjáróról, ám hiába a több napos keresés, nem bukkantak nyomára.

Az FBI riasztó jelentést tett közzé, mely szerint egy kukkoló egy rejtett kamerát helyezett el a világ egyik legnagyobb tengerjáró hajóján, s akár 4-5 éves gyermekek is áldozatául eshettek.

Az amerikai parti őrség bejelentette, leállítja a keresési műveleteket, és azt feltételezik, hogy az ausztrál férfi leesett a hajóról és életét vesztette.

Meghökkentő esetről számolt be a rendőrség: egy tengerjáró egyik utasa orvosi ellátásra szorult, így felkereste a hajó ápolóját, aki szexuálisan bántalmazta.

A hajó vasárnap indult el a Miamiban található kikötőből, az incidens pedig nem sokkal ezután történt, így azonnal visszatértek a partra.

A járvány súlyosan érintette a hajózási ágazatot, a világ legnagyobb körutazás-szervezője felszámolás miatt válik meg korszakalkotó megahajójától.

A rakpart és a szolgálati épületek megsérültek, a hajó azonban folytathatta útját.

Az American Queen Steamboat Company és a Victory Cruise Lines hajótársaság bejelentették, hogy az utasok csak akkor szállhatnak fel az óceánjáróikra, ha bizonylattal igazolni tudják, átestek a Pfizer- vagy a Moderna-vakcina mindkét dózisán.