Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,68 Ft
Euró
385,71 Ft
Font
449,41 Ft
Bitcoin
66,212 $

Az Arsenal edzője szerint varázslatos estén vannak túl

A Porto edzőjével folytatott csörtét viszont inkább nem kommentálta Mikel Arteta.

...svg content...MTI/EPA/NEIL HALL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az Arsenal hazai közönség előtt, tizenegyespárbajban harcolta ki a továbbjutást a Bajnokok Ligájában az FC Porto ellen, a mérkőzés azonban nem csak a pályán, hanem az oldalvonal mellett is meglehetősen feszült volt. Legalábbis erről árulkodott Sergio Conceicao nyilatkozata.

A portugál együttes edzője a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elmondta, hogy az ellenfél trénere meccs közben a hazai kispad felé fordult, és spanyolul sértegette a családját. Az incidens kapcsán Mikel Arteta csak annyit mondott, hogy „no comment”, csapata teljesítményéről ugyanakkor már bővebben is beszélt. Soron kívül Május végén indul a vendéglátó üzletek támogatási programja, elsőként ők pályázhatnak

„Ez egy hatalmas élmény számunkra, David Rayának jár a dicséret, volt néhány nehéz pillanata a kezdéskor, de felülemelkedett, és hihetetlen elszántságot mutatott” – idézte Arteta szavait a Sky Sports. Raya a tizenegyespárbaj során két büntetőt is hárított, így hathatós szerepe volt abban, hogy az Arsenal végül kiejtette az FC Portót.

„14 éve nem sikerült, de a játékosok megcsinálták, és ez hatalmas lökést ad. Láttam, hogy mennyire akarják, és hogy képesek bármit feláldozni a győzelemért” – tette hozzá az Ágyúsok edzője, utalva arra, hogy az Arsenal 14 év után szerepelhet ismét BL-negyeddöntőben.

Orbán Viktor: "Robert Fico kiesett a munkából", "ma egyedül kell küzdenünk a békéért"

A miniszterelnök bejegyzést tett közzé a közösségi médiában a szlovák miniszterelnök elleni merénylet kapcsán.