Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,43 Ft
Euró
387,60 Ft
Font
452,57 Ft
Bitcoin
66,533 $

Topformában van Csuti szerelme, nagyon jól mutatnak egymás mellett

Csuti nagyon szerencsés, hogy egy ilyen csinos, vonzó nő mellett élheti az életét, akivel legutóbb Dubajba látogatott.

...svg content...Fotó: Instagram/András Szabó
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Egyre több szerelem mélyül el a sztárok világában, míg a korábbi években ahhoz szokhattunk hozzá, hogy sorra jelentették be a szakításokat. Nem egy nagy sztárpár ment szét az utóbbi időben, és ez Csutira is igaz. Kulcsár Edinával már elváltak, sőt, azóta Edina a második gyermekét várja G.w.M-től, amin sokan meglepődtek, és újabb támadások érik őket.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence szintén rengeteg támadást kapott, de túlélte a kapcsolatuk ezt az időszakot. Kiszel Tünde igazi őstehetségnek, kedves és jószívű embernek tartja Gabit, míg sokan mások szinte mindennek elhordják őt a közösségi médián keresztül, és nem egy híresség ugyancsak negatívan beszél róla. Soron kívül Példátlanul heves vihar csapott le Texasra, legkevesebb 4 ember életét vesztette (videók)

Emiatt nem lehet egyszerű Gabinak, hiába szokott hozzá, viszont nála is van egy határ. Emiatt is figyelmeztette az embereket, hogy kész jogi útra terelni a dolgot, mert betelt bála a pohár. Sokan lépték át a határt, és ebből nagyon elege van, szeretne nyugodt életet élni, mint minden normális ember, ami megilleti őt.

Csutiék sokkal nyugodtabban élhetik a hírességek világát, aminek biztosan örülnek. Fiatal szerelme rengeteg dicséretet kap, topformában van, és Dubajban is jól érzik magukat, ahol sorra vesznek részt a különböző programokon. Minden adott ahhoz, hogy egy nap akár közös családit alapítsanak.

Nemigazán láttunk még támadásokat a kapcsolatukat illetően, a korkülönbség miatt sem. Egy bizonyos szinten ez már nem számít, és a nők nem véletlenül választanak náluk pár évvel idősebb párt, akik más mentális és lelki szinten vannak, mint a fiatalok, hiszen ők csak később fognak beérni hozzájuk képest.

Ismét megoperálták Robert Ficót, még mindig súlyos az állapota

Továbbra is nagyon súlyos Robert Fico állapota, aki időközben újabb operáción esett át az ellene elkövetett merénylet miatt.