Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,11 Ft
Euró
388,02 Ft
Font
450,89 Ft
Bitcoin
61,552 $

Szaúdi márka reklámarca lett Messi, nem mindennapi felvétel készült róla

Lionel Messi ezúttal luxusruházatot reklámoz, máris milliók látták a videót.

MTI/EPA/STR
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Azt már megszokhattuk, hogy Lionel Messit gyakran látjuk reklámfilmekben, legutóbb a Super Bowl szünetében is szerepelt egy spotban, most azonban egy egészen különleges projektben vett részt. Messi ezúttal egy luxusruházati márka, a Sayyar reklámához adta arcát és nevét, és az arab országokban jellegzetes fejfedőt viselt.

Az argentin klasszis évek óta Szaúd-Arábia turisztikai nagyköveteként tevékenykedik, Messi neve pedig garancia arra, hogy egy reklám nagyot fut, a mostani, mindössze pár másodperces kisfilmet is már közel 9 millióan nézték meg az X-en, holott alig néhány órával ezelőtt töltötték fel a közösségi oldalra. Soron kívül Elbocsáthatják a taxist, aki összebalhézott egy szabálytalanul közlekedő biciklissel

Messi a „luxus, elegancia, mindig” szlogennel mutatta a márka új termékcsaládját, és arra buzdította a vásárlókat, hogy viseljék úgy a shemaghot, mint ahogy ő teszi. A kendő a Sayyar honlapja szerint 300 szaúdi riyalba, átszámítva hozzávetőlegesen 30 ezer forintba kerül – számolt be róla a Marca.

Habár Szaúd-Arábia az elmúlt években hatalmas összegeket fordított a turisztikai jellegű reklámokra, a világhírű labdarúgókkal kötött partnerségek széleskörű kritikák célkeresztjébe került a futballrajongók és az emberi jogi szervezetek részéről is. Úgy vélik ugyanis, hogy az arab királyság ezekkel próbálja tisztára mosni az imázsát.

Az antidepresszánsok újabb negatív hatására derült fény, hőségben okozhatnak gondot

Egyes készítmények kimondottan kellemetlen tüneteket okozhatnak a melegebb hónapokban.

Nagyon jó minőségű eperre és remek szezonra számíthatunk idén

A szakember szerint jó termés várható idén szamócából itthon, ezen a héten pedig a szedd magad akciók is megkezdődnek az országban.