Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,950 $

Hivatalos: meghosszabbították a válsághelyzetet Magyarországon

A kormány kihirdette, hogy a tömeges bevándorlás miatt szeptember első hetéig biztosan marad a válsághelyzet Magyarországon.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a visegrádi négyek kormányfőinek prágai csúcstalálkozóján tartott sajtótájékoztatón 2024. február 27-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Magyarország kormánya a Magyar Közlönyben jelentette be, hogy szeptember 7-ig meghosszabbította a tömeges bevándorlás miatt a válsághelyzetet. Az Portfolio a cikkében megemlíti, hogy a válsághelyzet eredetileg március hónapban járt volna le, emiatt volt most szükség arra, hogy hosszabbítsanak.

A magyar miniszterelnök, Orbán Viktor írta alá a rendeletet, mely március 6-án lép hatályba, amikor a korábbi hosszabbítás lejárna. A cikkben megemlítik, ez nem összekeverendő az orosz-ukrán háború okozta veszélyhelyzet meghosszabbításával, ugyanakkor már az is folyamatban van egy friss kormányzati jogszabály-tervezet alapján. Soron kívül Vitézy Dávid pillanatok alatt rakta helyre Karácsony Gergelyt

A Manchester United nyerte az FA-kupa döntőt a City ellen

A Manchester United meglepte a Manchester Cityt az FA-kupa döntőjében, ami sokba került, így a Vörös Ördögök visszavágtak a tavalyi fináléban történtekért.

Élőben adja a tv a Real Madrid utolsó bajnoki meccsét

A Real Madrid bajnokként léphet pályára szombat este, amit élőben ad a televízió, majd jön a Dortmund elleni döntő a Bajnokok Ligájában.