Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

A Ferencváros edzője mindig nyerni akar: „Szeretem a kemény meccseket”

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics kifejezetten szereti a kemény mérkőzéseket, és szerinte pontosan ilyen meccsek várhatnak a Fradira a folytatásban.

...svg content...Fotó: Dejan Stankovic, a Ferencvárosi TC vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Debreceni VSC – Ferencvárosi TC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. február 10-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Azt követően, hogy a Ferencváros kiesett a Konferencia-ligából, maximálisan az NB1-re és a Magyar Kupára koncentrálhat. Látható módon a Fradi mindent megtesz azért, hogy a szurkolók elégedettek legyenek, és reális esélyük van a duplázásra, de Sztankovics kiállítása miatt mellőzniük kell az edzőjüket a Magyar Kupában.

A KTE ellen sem remegtek meg, hiába nyert előtte a Paks, akik ugyan 1 ponttal vezetik a bajnokságot, a Ferencvárosnak van egy elmaradt mérkőzése. Sok minden szól a Fradi bajnoki címe mellett, többek között az is, hogy már nem kell a Konferencia-liga terhelésével foglalkozniuk, ami igen rossz hír a Paks számára. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Legutóbb épp az Újpest, az ősi rivális tett szívességet a Ferencvárosnak azzal, hogy legyőzték a harmadik helyezett Videotont, akik azzal, hogy gödörbe kerültek, lassan lemondhatnak a bajnoki álmokról. Máskülönben ezzel a plusz 6 ponttal igen jól állnának a tabellán, és a Paksnak nemcsak a Ferencvárosra kellene figyelnie.

A fradi.hu többek között a Magyar Kupáról is beszélgetett Sztankoviccsal, aki elmondta, mindenkit le kell győzniük, ha meg akarják nyerni a kupát, márpedig ez a tervük. Emiatt sem foglalkoznak azzal, milyen ellenfelet kapnak, ráadásul a Fradi edzője nagyon szereti a kemény meccseket, amikből kijutott bőven az elmúlt időszakban.

„Mindenkit le kell győznünk, ha meg akarjuk nyerni a Magyar Kupát. Van, akit előbb, van, akit a döntőben. Szeretem a kemény meccseket, mint amilyen a DVSC és a Puskás Akadémia elleni volt a kupában. Meglátjuk, mi történik a jövőben. Az első meccset a nézők soraiból fogom nézni, és az utána lévőt is. Remélem, hogy ezeken is jól tudunk majd teljesíteni!”

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.