Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,077 $

Látványos frizurát kapott Krausz Gábor szerelme (videó)

Krausz Gábor szerelme, Mikes Anna nagyon boldognak tűnik, és a hétvége előtt új frizurát csináltatott, ami remekül áll neki.

...svg content...Fotó: Instagram/Mikes Anna
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Az elmúlt napokban ismét sokat lehetett hallani Tóth Gabiról, aki több interjút is adott. Krausz Gábor, a volt férje is szóba került, és megtudhattuk, hogy az énekesnő számára mi jelentett még kihívást a kapcsolatában. A kapcsolatból házasság lett, ami nem tartott sokáig, és többször is szakítottak, majd eljött az a pont, ahonnan nem volt visszaút.

Gabi azóta rátalált a nagy szerelemre, és Papp Máté Bencével egészen másképpen érzi magát. Szerencsére Gábor sem maradt sokáig egyedül, köszönhetően a Dancing with the Starsnak, amit ne mellesleg megnyert Mikes Annával. A legnagyobb nyeremény azonban a szerelem, amit Annával kaptak. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Rendkívül boldogok, kiegyensúlyozott a kapcsolatuk, és amikor van rá lehetőségük, együtt vannak, programoznak. A rajongók pedig boldogok, hogy így láthatják a kedvenceiket, akiknek végig drukkoltak a műsor alatt, és nemcsak a táncverseny miatt. Hamar látszott, hogy ebből sokkal több is lehet, mint barátság.

Végül így is lett, Gabi beszélt arról először a nyilvánosság előtt, hogy Gábor és Anna összejöttek. Azóta is egy párt alkotnak, abszolúte adott a lehetőség arra, hogy később akár közös családot alapítsanak. Gábor már korábban beszélt arról, hogy nyitott egy újabb apai szerepre, ahogyan Gabi is tisztázta, szívesen lenne újra édesanya.

Annának még nem adatott meg az anyai szerep, de biztosak vagyunk benne, hogy ebben is tökéletes lenne, rendkívül jól bánik a gyerekekkel, kiváló pedagógus. A DWS sztárja a hétvége előtt új frizurát csináltatott, amit megmutatott a követőinek, mert rájuk is gondol. A videót erre a linkre kattintva érhetitek el.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.