Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,91 Ft
Euró
385,42 Ft
Font
451,13 Ft
Bitcoin
70,095 $

Pirner Alma bikinis fotójánál most nincs vonzóbb

Aligha lehetne találni vonzóbb bikinis fotót a magyar hírességek között, Pirner Alma igen látványos formában tartja magát.

...svg content...Fotó: Instagram/Pirner Alma
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

A sztárok is izgatottan várják a nyarat, ami nem csoda, mert nincs jobb annál, mint amikor süt a nap, jó idő van, és minden adott ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Szerencsére az év első két hónapját már szinte magunk mögött is hagytuk, és itt a március. Ez már valóban a tavasz, melegebb van a megszokottnál, de ez csak jó hír.

A hírességekre is jó hatással van a jelenlegi időszak, és egyesek rendkívüli formát öltöttek. Gelencsér Timi például mindig fitt, és olyan vonalakkal rendelkezik, amik láttán az embernek azonnal megjön a kedve egy életmódváltáshoz. A sportos szépségkirálynő, modell és műsorvezető nagyon élvezi az életet. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

Hozzá hasonlóan Sarka Kata is extrán fitt, aki szintén komoly dicséretet érdemel, hiszen háromgyermekes édesanyaként mondhatja el magáról, hogy élete formájában van. A kockás hasizma is beszédes, nem láttuk még ilyen fittnek, pedig mindig is jó nő volt, most pedig még inkább az, le a kalappal előtte.

Pirner Alma, aki a 80-as évek elején látta meg a napvilágot, a rúdtánc magyarországi meghonosítójaként is ismert. Nagy sikert aratott ezen a területen, és sokak figyelmét hívta fel erre a fantasztikus sportra, ami csak erősíti a nőiességet, a női energiákat, és közben egyre formálja az ember vonalait, ahol csak lehetséges.

Alma ugyancsak azon hírességek közé sorolható, aki igencsak fiatalosan néz ki, remekül tartja magát, és úgy áll rajta a bikini, mint csak keveseken. Ezúttal Baliról jelentkezett be, ahol egészen más időjárás fogadta őket. Lenyűgöző a táj, akárcsak Alma bikiniformája, ami máris komoly motivációt jelenthet a követőinek.

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.

Fontos újítás lendíthet nagyot a magyar egészségügy helyzetén

A kormány júliustól teljeskörűen bevezeti az új betegút-menedzselő rendszert, amely lehetővé teszi a páciensek számára, hogy maguk jelölhessék ki az orvosi vizsgálatok időpontját.