Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Singh Viki vallomása: én vagyok a legjobb társaság magamnak

Singh Viki, a csodálatos magyar énekesnő elárulta, eljutott odáig, hogy saját magát tekinti a legjobb társaságnak.

...svg content...Fotó: Instagram/Singh Viki
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Singh Viki nemrég ünnepelhette a születésnapját, de rajta sem fog igazán az idő. Rendkívül fiatalos, és egyúttal az egyik legvonzóbb híresség is, amit kár lenne tagadni, mert valóban így van. Az énekesnő most még boldogabb, hogy átesett a hasplasztikáján, amit régóta tervezett, miután minden természetes módszert kipróbált, de nem járt sikerrel.

Sokan furcsállják, hogy egy ilyen topnő két éve egyedül éli az életét, de Viki csak minőségi kapcsolatot szeretne magának. Rengeteg nő fut bele abba a hibába, hogy olyanokkal áll össze, akikkel nincs jövőjük, vagy kapcsolatból kapcsolatba ugranak. Egyik sem ideális, és ha valaki, Viki pontosan tudja, milyen egy rettentően rossz kapcsolat. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A Hot! magazin beszélgetett vele erről is, és szóba került az öt éven át tartott kapcsolata is, amiben egy csupa szív emberre talált. Viki sokáig boldog volt ebben a szerelemben, majd szép lassan olyanná váltak, mint a testvérek. Ezek után nem lehetett más döntést hozni, minthogy külön folytassák az életüket.

Ettől függetlenül még mindig nagyon szeretik egymást, az élete részei maradnak, ugyanakkor a szerelem elmúlt. Ennek két éve, és azóta sem találkozott olyan férfival, aki ennyire kiegészítette volna. Egy ideje rögtön megérzi a toxikus embereket, akiket kerül, mert tudja jól, hogy az nem járható út számára, soha többé.

„Öt évig tartott az a kapcsolatom, amiben egy csupa szív emberre találtam. Ő is szereti az állatokat. De lassan átalakult minden: olyanok lettünk, mint a testvérek. Nagyon szeretjük egymást, mindig az életem része lesz, de már nem vagyunk szerelmespár. Ennek két éve – azóta sem találkoztam senkivel, aki hozzá hasonló, nagyon magasra tettem a lécet.” – idézte a Bors Vikit.

„A toxikus embereket azonnal megérzem és kerülöm. Nem akarok csak azért együtt lenni valakivel, hogy legyen. Eljutottam oda, hogy én vagyok a legjobb társaság magamnak – csak az jöhetne, aki ehhez hozzáad, akivel jobb együtt, mint egymás nélkül.” – tette hozzá az interjújában a kiváló énekesnő.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.