Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Cristiano Ronaldo egy zseni, megint gólt lőtt (videó)

Cristiano Ronaldo úgy gyártja a gólokat, mintha kötelező lenne, megint betalált a szaúdi bajnokságban, ami sokat ért.

...svg content...Fotó: EPA/STR
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo csak mosolyog azokon a híreken, hogy hamarosan visszavonulhat, noha ennek semmi jelét nem mutatja. A többség a korából indul ki, mert lassan a 40. születésnapjára készülhet, de ezek már nem azok az idők, amikor a nagy játékosok a 30-as éveik közepe felé visszavonulnak, és nem játszanak többé.

A modern technikának köszönhetően is évekkel tolódott ki a visszavonulás, bár nem mindenkinél, mert egyesek kiégnek, megunják a játékot, vagy a sérüléseik nem teszik lehetővé, hogy tovább játszanak. Ronaldo motivált, extrán fitt, és csak nagyon ritkán sérült, és ha mindez nem lenne elég, imádja a játékot. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Azok is tévedtek, akik azt gondolták, hogy a portugál Európa-bajnok klasszis levezetni megy a szaúdi ligába. Rendkívül komolyan veszi az edzéseket, és tavaly még Haaland, Kane, Mbappé sem tudta megelőzni a gólok számára. Már idén is megkezdte a gólok termelését, és legutóbb megint eredményes volt.

Ezúttal az Al-Shabab ellen köszönt be büntetőből a 21. percben, amivel megszerezték a vezetést. Ugyan az ellenfél kétszer is betalált az Al Nassr kapujába, ez végül semmire nem volt elég, mivel Talisca a 46. és a 86. percben gólt szerzett, így 3-2-re nyertek. Még mindig az Al-Hilal vezeti a bajnokságot 56 ponttal az 52 pontos Al Nassr előtt, akik meccselőnyben vannak.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.