Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Egy újabb laza reggel Szoboszlaiéknál Liverpoolban, szól a zene, jó a kedv (videó)

Szoboszlai Dominik csapatánál általában jól indulnak a reggel, a többség jókedvű, amire meg is van az okuk, egyelőre nagyon jól állnak.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool SC játékosa (j) csapattársa, Mohamed Szalah (j2) gólját ünnepli a labdarúgó Európa-liga csoportkörében, az E csoport első fordulójában játszott LASK Linz-Liverpool FC mérkőzésen Linzben 2023. szeptember 21-én. MTI/EPA/Szilágyi Anna
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Klopp a szezon végén biztosan távozik a Liverpooltól, de továbbra is adott az esély arra, hogy ezt négy újabb trófeával tegye meg, ugyanis vezetik a bajnokságot, döntő játszanak a Ligakupában, miközben az FA-kupában és az Európa-ligában is versenyben vannak. Soha ezelőtt egy edzőnek sem sikerült ezt megcsinálnia, így Klopp távozása igencsak „különleges” lenne ebből a szempontból.

A csapat jó hangulatban van, sorra készítik a humoros videókat, de többségében kemény munka zajlik a háttérben. Máskülönben nem tudnának ilyen eredményesek lenni, és a világ egyik legjobb csapatáról beszélünk, aminek Szoboszlai Dominik is a része. Nemrég jó hírek láttak róla napvilágot, és nem elképzelhetetlen, hogy pályára lép a Ligakupa döntőjében a hétvégén. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Jó látni azt, hogy Szoboszlai ennyire fontos láncszemmé érett a Liverpoolban, ami gyakorlatilag az első pillanattól kezdve így van. Egy pillanatra sem volt szüksége arra, hogy felvegye az angolok ritmusát, míg egyes világsztároknak ez hónapokba telik, ami megint csak Dominik neve mellett szól.

Egy nagyon laza, profi srácról beszélünk, akinél aligha veszi komolyabban a munkát a csapatnál. Kiemelkedik a mezőnyből, többek között ezzel is, és nagyon hamar jó kapcsolatot alakított ki a többiekkel. Minden adott ahhoz, hogy még jobb és jobb játékossá váljon, és hamarosan maga mögött hagyja ezt a sérülést.

A Liverpool stábja ismét készített egy lazább videót a csapat egyik reggeléről. Láthatjuk a játékosok megérkezését, és azt, hogyan fogadják egymást. Abszolúte családias a hangulat, majd a reggeli után szép lassan nekilendülnek az edzéseknek, de nyilván nem azonnal, ám ez a munkájuk, hozzászoktak már a rutinokhoz.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.