Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Tolvai Reni megmutatta, hogyan nézett ki a 20-as éveiben és most

Tolvai Reni is nagyon látványos átalakuláson ment keresztül, és jobb nőnek tartják, mint valaha, ami nem kis bók.

...svg content...Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Tolvai Reni is az edzés szerelmese lett, és ez számára nem a külsőségekről szól, hanem arról, hogy egészségesen, sportosan éljen, illetve önmegvalósítson. Amikor kihozzuk magunkból a maximumot, nem másoknak, vagy saját magunknak akarunk megfelelni, egyszerűen csak élvezzük a változás hatásait.

Rengeteget tud mindez hozzáadni az életünkhöz lelki és mentális szinten is. Az agyműködés mindenre hatással van, az öregedés folyamatára is, így távolról sem mindegy, mennyire vagyunk tudatosak. Egészen elképesztő dolgokat lehet elérni az agyműködésünk tudatosabb irányításával, már az edzések során is. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Tolvai Reni is jó úton halad előre, és olyan látványos formát hozott össze, amire joggal lehet büszke, nemcsak a követői. Megannyi bókot kap, amik csak tovább erősítik az önbizalmát, melyre egy nő esetében még nagyobb szükség van. Nagy nyomás alatt élik a nők az életüket, és az sem véletlen, hogy sokkal több fittebb nőt látunk odakint, mint férfit.

Reni is az extrán fitt nők közé tartozik, és olyan vonalakkal rendelkezik, hogy bárki, bármikor zavarba jön tőle. Néha még mi is bele tudunk pirulni egy-egy róla készült fotójába, amik nem lépik át a határt. Igényesen vonzó felvételek ezek, és Reninek nagyon jól állnak ezek a szerepek, egyszerűen erre született.

Az énekesnő a 20-as éveiben még másképpen nézett ki, igen nagy a kontraszt, ha azt összehasonlítjuk a 30-as éveivel. Valószínűleg a 40-es éveiben még jobban fog kinézni, ha ezen az úton halad tovább. Ez is csak azt bizonyítja, hogy az évszám sokáig semmit nem jelent, mégis imádnak vele egyesek takarózni és kifogásokat keresni, ami súlyos hiba.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.