Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,91 Ft
Euró
385,42 Ft
Font
451,13 Ft
Bitcoin
70,095 $

Ha szerencsejátékról van szó, nincs náluk nagyobb tehetség

Ezeknek a csillagjegynek valóban érdemes kipróbálniuk magukat egy-egy játékban, ugyanis valami azt súgja, hogy több mint remekül teljesítenének, őstehetségek mindannyian.

...svg content...Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Vannak, akik másokhoz képest sokkal szerencsésebbek a szerencsejátékokat illetően. Lehet ez a személyiségük, a nyomás alatti teljesítményük, vagy épp amiatt, hogy minden helyzetben megőrzik a hidegvérüket és az érzéseik nem látszanak az arcukon. Így hát nekik valóban érdemes kipróbálniuk magukat egy-egy játékban, meglepően jól teljesíthetnek.

Ám olyanok is vannak, akiknek az a legjobb, ha kerülik ezeket a dolgokat, mivel hajlamosak lehetnek szerencsejáték-függővé válni. A Blikk Rúzs pedig elárulja, mely jegyek azok, amelyek abszolút szerencsések, s hol tudják ezt a leginkább kamatoztatni. A Kos például egy nagyon szenvedélyes és éber játékos, aki nem szeret veszíteni, és nem adja fel egyhamar. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

Azt gondolhatnánk, hogy emiatt könnyen szerencsejáték-függővé is válhat, hiszen szereti próbára tenni a szerencséjét. Ő azonban igazán megfontolt, minden lépését előre eltervezi, legyen szó a játékról, vagy akár az életéről. Figyelmes és jó emberismerő, ezért neki a pókerasztal az ideális terep. A Bak viszont minden csillagjegynél szerencsésebb, már-már elképesztő módon.

Amibe belekezd, azt a lehető legjobban viszi véghez. A szerencse születésétől fogva mindenben mellette áll az élete számos területén. Kiválóan tervez, a legapróbb lehetőségeket is észreveszi, kitartó, mer kockázatot vállalni – így hát számára a sportfogadások a legalkalmasabbak, hogy megmutassa, mire képes.

A Skorpió pedig egy született taktikus, szereti a játékkal járó adrenalint, és imád kockázatokat vállalni. Ő a játékokat főleg azért kedveli, mert oldja a felgyülemlett feszültséget. Játék közben csak egy dologra figyel, arra, hogy ő legyen a győztes. Viszont sosem sodródik a függőség határára, mert mindig tudja, mikor kell abbahagyni. Számára a kaszinó, a blackjack és a rulett a jó választás.

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.

Fontos újítás lendíthet nagyot a magyar egészségügy helyzetén

A kormány júliustól teljeskörűen bevezeti az új betegút-menedzselő rendszert, amely lehetővé teszi a páciensek számára, hogy maguk jelölhessék ki az orvosi vizsgálatok időpontját.