Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
457,34 Ft
Bitcoin
67,978 $

Váratlanul pontokat veszített a Real Madrid, amiből a Barcelona már profitált is

A Real Madrid a szezon egyik legnehezebb meccsét tudhatja maga mögött a Rayo Vallecano ellen.

...svg content...Fotó: EPA/Sergio Perez
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Igazi futballdömpinget kaptunk szombaton, már kora délutántól meccseket nézhettünk a tévében, egészen az esti óráig. A LaLiga sem volt tétlen, több mérkőzést rendeztek a spanyol liga 25. fordulójában, ami érdekes alakul. Az Atletico Madrid bekezdett, igazi gálát rendezett, majd jött a Barcelona Celta Vigo elleni meccse.

Itt már egészen más volt a játék képe, és ugyan végül a katalánoké lett a 3 pont, nem sokon múlt a döntetlen. Lewandowski ugyanis az első gólja után büntetőt rúghatott a lefújás előtt, amit először nem tudott értékesíteni. A bíró végül meghozta a döntést, miután a videós elemzések arra mutattak rá, hogy szabálytalanság történt. Soron kívül A Real Madrid nagy bejelentést tett a Bajnokok Ligája megnyerését követően

A szabályok szerint más is rúghatta volna a büntetőt, de Lewandowski nem akarta átadni a lehetőséget, majd pontosabb és magabiztosabb volt. Egy rendkívül fontos 3 pont volt ez, különösen azok után, hogy a Girona mintha formán kívül került volna a második helyen, és ha nem hozzák a következő mérkőzésüket, mindössze 2 pontra olvad az előnyük a Barcelona előtt.

Tehetetlen volt a Real Madrid

A Real Madrid vasárnap lépett pályára a Rayo Vallecano otthonában, ami papíron egy igen sima meccsnek ígérkezett. A kiscsapat csak a mezőny utolsó felében szerénykedik, de meg akarták mutatni, hogy még a rekordbajnok ellen is képesek lehetnek a meglepetésre, igyekezvén elkerülni a kiesést.

Álomszerűen indult a Real Madrid számára a meccs, már a 3. percben vezetéshez jutottak Joselu révén, akinek Valverda adta a gólpasszt. A 27. percben azonban büntetőből egyenlítettek a hazaiak, és bár akkor senki sem gondolta volna, hogy ez így marad, több gól már nem esett a találkozón, amivel 2 pontot bukott a Madrid.

A 6 perces hosszabbításban sem esett gól, ráadásul Carvajal könyöklés miatt megkapta a második sárga lapján, így 10 emberrel fejezte be a meccset a királyi gárda. Ennél nagyobb gond, ha a Girona nyer a Bilbao stadionjában hétfőn, ismét igen közel lesznek, míg a Barcelona már biztosan profitált ebből a váratlan pontvesztésből a dobogó harmadik fokán, és 8 pontra vannak.

Már megint balhé volt a BL-döntő előtt, több mint 50 ember letartóztatásra került

A Real Madrid győzelmével záruló BL-döntő előtt komoly összetűzés alakult ki a szurkolók és a rendfenntartók között.

Bellingham-nek valami erősebbre volt szüksége a Real Madrid BL-győzelme után

A még mindig csak 20 éves Bellingham már Bajnokok Ligája győztesnek mondhatja magát, és erősen célzott rá, hogy fogyaszt némi alkoholt a döntő megnyerése után.

Történelmi pillanat, Kína leszállt a Hold titokzatos felére

Kína bejelentette, sikeresen landoltak egy személyzet nélküli űrrepülőgéppel vasárnap a Hold túlsó oldalán, ami újabb nagy mérföldkő.