Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,76 Ft
Euró
387,45 Ft
Font
451,52 Ft
Bitcoin
66,447 $

Videón az Inter gálája a Salernitana ellen, szinte zsebben az olasz bajnoki cím

Az Inter nem adott esélyt a Salernitanának, akik könnyen lehet, hogy jövőre ismét a Seria B-ben fognak játszani.

...svg content...Fotó: EPA/MATTEO BAZZI
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Erre minden esély megvan, mert jelenleg a leggyengébb csapat a Seria A-ban, és elnézve az eddigi mérlegüket, aligha tudják biztostani a helyüket az első osztályban. Ennek ellenére küzdenek, már csak a szurkolók miatt is, ugyanakkor legbelül ők is tudják, nagy valószínűség szerint mennek vissza a másodosztályba.

Az Inter teljesen más célokért küzdhet a Seria A-ban, újra a bajnoki címért menetelnek. Azok után, hogy a Napoli magabiztosan nyerte meg a bajnokságot, több mint döbbenetes látni azt, hogy jelenleg csak a 10. helyen állnak. Ehhez képest az Inter előnye már közel 10 pont a Juventus előtt, akik hiába másodikak, sok esélyük nincs az előzésre. Soron kívül Üvegszilánkok voltak a gyermekek ebédjében az iregszemcsei általános iskolában, többen megsérültek

Kiváló csapatként működik az Inter, és abszolúte az ő kezükben van a cím sorsa. Nagyon ritkán bukik el egy csapat egy bajnoki győzelmet majdnem 10 pontos előnnyel február közepén, bár erre is láthattunk példát a hosszú évek alatt. Miután azonban a csapat továbbra is kiváló formában van, ez a forgatókönyv erősen valószínűtlen.

Időközben megjelent az összefoglaló videó az Inter gálájáról, és elnézve a helyzeteket, ebből egy messze nagyobb kiütés is lehetett volna. Sok helyzet maradt ki, kisebb csoda, hogy a Salernitana csak 4-0-ra kapott ki. Benne volt a pakliban az is, hogy kétszer ekkora különbség alakuljon ki a két csapat között a végére.