Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

Opitz Barbi elárulta, miért nem beszéltek évek óta Tóth Gabival

Az énekesnő azon megjegyzésére is reagált, miszerint Barbinak vissza kellene térnie arra a zenei stílusra, ami régen jellemezte.

...svg content...Fotó: Instagram/Opitz Barbi
Relax
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, a 2016-os X-Faktort Opitz Barbi nyerte meg, akinek Tóth Gabi volt a mentora. Akkoriban nagyon közel álltak egymáshoz, s nemcsak szakmai, hanem személyes kapcsolatot is ápoltak egymással. Ám ez mára megváltozott, ennek okairól pedig az X-Faktor felfedezettje beszélt nemrégiben a Blikknek. Emellett a cikkben megjegyzik, Gabi nemrég a Hatvani Polgári Szalon vendége volt, ahol többek között arról beszélt, mennyire fontos számára a tehetséggondozás.

Majd az X-Faktor, s így Barbi is szóba került. „Opitz Barbi olyan volt, mintha a fogadott lányom lenne. Ő egy nagyon tehetséges művész, remélem, visszatalál majd arra az útra, ahol ezt megmutathatja. Ez a stílus is szuper, amiben most ad ki dalokat, de ő sokkal mélyebb csajszi, mint amit most látni belőle” – fogalmazott a beszélgetésben az énekesnő. Mindez Barbihoz is eljutott, aki igazán hálás volt Gabi kedves szavaiért. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Egyúttal elárulta, korábban valóban szoros volt a kapcsolatuk, de idővel eltávolodtak egymástól. „A próbák mellett rengeteg közös programot csináltunk Gabival. Elmentünk vásárolni és vett nekem ruhákat, főztünk vagy csak nagyokat beszélgettünk. Abszolút a bizalmasom volt, és én is családtagként tekintettem rá abban az időben. Sajnos ezek az alkalmak a műsor után egyre ritkultak, majd teljesen megszűntek” – mondta.

Majd azzal folytatta: „Nincs ennek különösebb oka, ez az évek során alakult így, fokozatosan távolodtunk el. Mindenki folytatta tovább a saját életét, és építette a karrierjét. Viszont a mai napig nagyon hálás vagyok neki minden segítségéért”. Illetve hozzátette: gondolkodik azon, hogy újra felkeresi egykori mentorát, mert nagyon rég beszéltek egymással. Mindemellett Gabi azon megjegyzésére is reagált, miszerint Barbinak zenei stílust kellene váltania.

Mint mondta, ő jól érzi magát a reggeaton műfajában, s azt gondolja, hogy a mostani dalaiban is rengeteg mély érzés van. „Szerintem arra gondolhatott Gabi, hogy jelenleg nem maximálisan mutatom meg a tehetségem. Engem úgy ismerhettek meg az emberek az X-Faktorban, mint egy lírai, nagyívű dalokat előadó énekesnőt, aki leénekli a csillagos eget. Én is érzem magamban, hogy többre is képes vagyok, de amikor stílust választottam, akkor olyat kerestem, amely nekem és az embereknek is tetszik. Így jött ez a latin hangzás” – magyarázta.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.