Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,937 $

Hiába a Granada elleni döntetlen, a Barcelona nem adja fel

Xavi Hernandez kerek perec kijelentette, „nem fogjuk bedobni a törülközőt”.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Filip Singer
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Xavi Hernandez, a Barca edzője a Granada elleni 3-3-as döntetlen ellenére sem hajlandó bedobni a törülközőt, még úgy sem, hogy immáron 10 pontos hátrányban van a Real Madriddal szemben. Mint ismert, Lamine Yamal nyitotta a gólok sorát vasárnap, ám a Barca igen gyorsan hátrányba került.

Noha Yamal második góljával a Barca pontot szerzett, de a 16 éves játékos duplája sem tudta megakadályozni, hogy a katalánok újabb két pontot veszítsenek a bajnoki címért folytatott versenyben. Az ESPN jelentése szerint Xavi a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón meglepő határozottsággal jelentette ki, nem fogják bedobni a törülközőt még annak ellenére sem, hogy már nagyon látványos a különbség a tabellán a Madridhoz képest. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Xavi kiemelte, „a LaLiga már így is nehéz volt, de most még nehezebb, hogy újabb pontok vesztek el”. Az edző kiemelte, azt tartja a legfontosabbnak, hogy ne hibázzanak többet, megjegyezve, hogy voltak lehetőségeik, ennek ellenére gólokat ajándékoztak a Granadának”. Xavi úgy fogalmazott, „a csapatban volt hit, bátorság és vágy, de ez nem volt elég”.

Egy hónapon belül ez volt a második alkalom, hogy a Barca három gólt kapott hazai pályán, s nem tudott nyerni, miután januárban 5-3-ra kikapott a Villarreal ellen. A 2024-es bajnokságban 11 mérkőzésen összesen 24 gólt kaptak, többet, mint bármelyik másik csapat Európa öt legjobb bajnokságában.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.