Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,26 Ft
Euró
384,45 Ft
Font
451,28 Ft
Bitcoin
68,917 $

Leszállt Novák Katalin gépe Budapesten, konvoj érkezett a Sándor-palotához

A köztársasági elnök hamarabb visszatért Magyarországra, megszakította katari útját.

...svg content...Doha, 2024. február 9. Novák Katalin köztársasági elnök (b) és Husszein al-Musszalam, a vizes sportokat tömörítõ nemzetközi szövetség (World Aquatics) elnöke (j) a Magyarország-Kazahsztán férfi vízilabda-mérkõzésen Dohában, az Aspire Dome-Hamad Aquatic Centreben 2024. február 9-én. A magyar államfõ hivatalos látogatáson tartózkodik Katarban. MTI/Bruzák Noémi
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Novák Katalin egy korábbi meghívásnak eleget téve hivatalos látogatáson vett részt Katarban, ahol a vizes világbajnokságon is megjelent, találkozott a magyar sportolókkal, továbbá a férfi vízilabda-válogatott mérkőzését is megnézte.

„Novák Katalin köztársasági elnök hivatalos látogatásra utazik Katarba. Az államfőt katonai tiszteletadás mellett fogadja majd Tamím bin Hamad ál-Száni katari emír. Novák Katalin 2023. augusztus 21-én fogadta Katar emírjét a Sándor-palotában, aki akkor viszont-látogatásra hívta az Öböl-menti országba” – írta közleményében a Sándor-palota.

Mint szombaton kiderült, a köztársasági elnök a tervezettnél hamarabb visszatért Budapestre, a hivatalos program szerint ugyanis még vasárnap is Katarban tartózkodott volna, ahol Tamím bin Hamad ál-Száni sejkkel folytatott volna tárgyalásokat.

Novák Katalin honvédségi gépe szombaton 12 óra 45 perckor szállt le Budapesten, nem sokkal később vélhetően a Sándor-palotához érkezett, mint ahogy a 24.hu megírta, három autóból álló konvoj tartott a Várnegyedbe. Azt egyelőre nem közölték, hogy mi áll az idő előtti visszatérése mögött, ám vélhetően köze van a hatalmas felzúdulást keltő kegyelmi-ügyhöz, melynek kapcsán Orbán Viktor is megszólalt.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.