Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,58 Ft
Euró
386,95 Ft
Font
450,25 Ft
Bitcoin
63,117 $

Szerelem vagy szakítás? Erre számíthatunk Valentin-napon

A csillagjegyek elárulják, az idei év egyik legszebb, legromantikusabb napját fogjuk-e átélni, vagy épp ennek az ellenkezőjét.

Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Közeleg a Valentin-nap, amikor többekben felmerülhet, vajon mivel is kellene idén meglepniük a párjukat. Vannak, akik egy doboz bonbon, egy személyre szóló ajándék, vagy egy csokor virág mellett döntenek, ez utóbbi kapcsán pedig ebben a cikkben gyűjtöttünk össze néhány hasznos információt, ami sokaknak jól jöhet. A Ripost és a Kiskegyed pedig azt írta meg, hogy szerelemre vagy szakításra számíthatnak inkább az egyes csillagjegyek a szerelmesek ünnepén.

A Kos például tele lesz energiával, így bármit is tervez, az sikerre lesz ítélve. Ezen a napon nem szabad visszafognia magát, bátran vágjon bele új dolgokba, ismerje meg új oldalait. A belőle áradó pozitív energiák pedig mások figyelmét is fel fogják hívni – talán épp ezzel fogja megtalálni a párját. Ha párkapcsolatban él, mély érzelmekre, és egy nagyon romantikus estére számíthat. Az Oroszlán is valami hasonlóra vágyik, amely által összebújásban és sok szeretetben lehet része. Soron kívül 24 ember került kórházba, miután rosszul lettek a csengeri börtön építése közben

Egy ideje nem hagyta kibontakozni ezt az énjét, ám ha szeretettel el tudja fogadni ezt is, és nyitott szemmel jár, a jutalom sem marad el: észrevehet egy olyan illetőt, aki régóta szeretne közelebb kerülni hozzá, de az Oroszlán eddig nem nyitott felé. Ha párja van, imádni fogja a bújós, szeretetéhes énjét, az együtt töltött Valentin-nap pedig igazán emlékezetes és különleges lehet. A Bak kapcsán érdemes megjegyezni, hogy rezzenéstelen arccal fogadja a változásokat.

Sőt, örül az új dolgoknak, ha pedig régóta keresi a szerelmet, most megtalálhatja. Míg ha kapcsolatban él, még ő maga is meg fog lepődni a harmónián és békén, amit Valentin-napon átélhet a partnerével. Sajnos azonban kevésbé jó kilátások is vannak február 14-ét illetően, legalábbis két csillagjegy esetében mindenképp: úgy tűnik, még a nagy nap alatt szakításban lesz részük. Az egyikük a Bika, aki talán ha mélyen magába néz, maga is beismeri, hogy a kapcsolata már régóta nem jó. Ráadásul valaki kihúzhatja nála a gyufát – valószínűleg a párja.

Viselkedésével, mondandójával hirtelen felpaprikázhatja őt, ha pedig házasságban, régi kapcsolatban él, olyan titkok kerülhetnek napvilágra, amelyek nagy eséllyel szakítást, válást hozhatnak. A másik jegy a Mérleg, akinek talán édesen kezdődhetett a hónap, ám a folytatás nem biztos, hogy erről fog szólni, ezt pedig igazából csak magának köszönheti. Egy hó elejei románc miatt ugyanis olyan helyzet jöhet létre, amit nem tud kezelni. Felmerülhet benne a kérdés, kit válasszon, miközben a lebukás veszélye is nagy, amely miatt régi kapcsolatának vége szakadhat.