Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
357,81 Ft
Euró
386,63 Ft
Font
449,57 Ft
Bitcoin
62,802 $

Erling Haalandot állítólag meggyőzték a Real Madridhoz való csatlakozásról

A játékos képviselői állítólag meggyőzték a norvég klasszist, hogy a Real Madridban kell folytatnia profi pályafutását.

Fotó: MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az AS értesülései szerint a Manchester City sztárját képviselői meggyőzték arról, hogy csatlakoznia kell a Real Madrid csapatához: mint ismert, a norvég játékost korábban már számos alkalommal hozták kapcsolatba a spanyol klubbal, ám eddig csak találgatni lehetett annak kapcsán, hogy mik lehetnek Haaland tervei a jövőre nézve.

A lap beszámolója szerint Haaland képviselői úgy vélik, hogy „egy olyan klubhoz kell mennie, mint a Madrid”, hogy megkapja a neki járó figyelmet és elismerést. Állítólag azután jutottak erre az álláspontra, hogy Haaland a hónap elején elnyerte az év játékosának járó trófeát. Soron kívül Fegyvert találtak egy bőröndben, lezárták a bolognai repülőteret

Haaland 52 gólt szerzett a Cityben debütáló idényében, amikor a klub összehozta a történelmi triplázást. Személyes elismerései között pedig szerepel egyebek mellett az UEFA Év Játékosa díj, a PFA Év Játékosa és az Európai Aranycipő is. S bár a Ballon d’Or-t nem ő nyerte el, hanem Messi, a Real Madrid a sajtóhírek szerint árgus szemekkel figyeli az ifjú norvég klasszist.

A Real Madrid állítólag abban reménykedik, hogy Jude Bellingham segítségével Haalandot is a klubhoz csábíthatják, hiszen a duó együtt játszott a Borussia Dortmundban, amennyiben pedig a norvég a Real Madridhoz igazolna, úgy ismét együtt játszhatnának. Ugyanakkor azt is fontos megjegyezni, hogy Haaland Cityvel kötött szerződése jelenleg 2027 nyaráig szól.