Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,31 Ft
Euró
387,03 Ft
Font
451,18 Ft
Bitcoin
66,109 $

Kirúgták a betegszállítót, aki a folyosón hagyta Curtis idős édesanyját

A betegszállító cég tulajdonosa bocsánatot kért a családtól, valamint a segítségét is felajánlotta.

...svg content...Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, néhány napja Curtis 70 éves édesanyja lábfájdalmaktól szenvedett, a cukra is magas volt, emellett zavartan viselkedett, így mentőt hívtak hozzá. A segítség azonban csak több mint három óra várakozás után érkezett meg, amelyet követően az asszonyt a Semmelweis Egyetem sürgősségijére szállították.

Majd reggel – anélkül, hogy a rappert értesítették volna erről – betegszállítóval hazaszállították. A betegszállító a nőt mezítláb, köntösben, egy műanyag székre ültetve az ajtó előtt hagyta. Curtis ledöbbent a történteken, felháborítónak tartja, hogy az édesanyjával így bántak. Kiemelte, nemcsak válaszokat, hanem vizsgálatot is vár, mivel ezt nem fogja annyiban hagyni. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

„Ez elfogadhatatlan!” – jelentette ki korábban. Az ATV Híradónak most megszólalt Curtis testvére, Széki Tibor, amely által arra is fény derült, hogy ő írta azt a bejegyzést, amelyet a zenész megosztott a közösségi oldalán. Elmondása szerint a betegszállító cég, a Filter Fitt Kft. tulajdonosa felhívta őt, bocsánatot kért a családtól, de hozzátette, tudja, hogy megbocsáthatatlan, ami történt.

Hangsúlyozta, hogy az ő beosztottja hibázott, így azonnali hatállyal el is küldte a cégtől. Mint kiderült, az illető nyolc éve dolgozott a cégnél, valamint a tulajdonos felajánlotta a családnak, hogy ha bármiben tud, akkor segít nekik. A mentőszolgálat egyébként egy korábbi közleményében azt írta: a betegszállítás nem az OMSZ feladata.

De arra is kitértek, miszerint megértik a család felháborodását, „és mivel mulasztás történhetett, az ügyben vizsgálat következik”. Egy magyar betegszállító cég képviselője pedig az ATV Híradónak azt mondta, hogy a szóban forgó szállítást végző cég munkatársának cselekedete elfogadhatatlan.

Azahriah: Magyar Péter egyszerre kritizálja a Fideszt és a DK-t, ilyen még nem volt

Az egyik legnépszerűbb hazai előadó egy podcastben osztotta meg véleményét Magyar Péter kapcsán.