Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,374 $

Szerződést bonthat Neymarral a szaúdi klubja? Reagált az Al Hilal

Neymar szerződése továbbra is érvényes az Al Hilalnál, szó sincs arról, hogy felbontanák a kontraktusát.

...svg content...Fotó: Instagram/Neymar
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Neymar pályafutása igen felemás, és ez már aligha fog változni. Sokan Ronaldo utódjaként beszéltek róla fiatalkorában, de nem tudta beváltani a hozzáfűzött reményeket, és nem egy kritikus szerint óriásit hibázott, amikor elhagyta a Barcelonát, ahol igazi csillagként tekintettek rá. A PSG-vel ugyan nyert pár bajnoki címet, a Bajnokok Ligája már nem adatott meg számára, és nem a legjobb hangulatban távozott.

Emellett a sérülékenysége miatt sok hónap maradt ki a karrierjében, nem egy súlyos sérülést szenvedett. Jelenleg is abból próbál felépülni, de leghamarabb várhatóan csak augusztusban térhet vissza a pályára. Nagyon rosszkor jött ez az újabb súlyos sérülés, miután közvetlen azelőtt szerződött a szaúdi bajnokságba, ahol elképesztően sok pénzt kap. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

Közben hatósági ügy lett az átigazolásból, míg az Al Hilal tagadja, hogy felbontották volna Neymar szerződését – írja Fabrizio Romano. Az viszont igaz, hogy a klub helyet csinál a csapatban a külföldi játékosoknak, miután Neymar ebben a szezonban már nem léphet pályára, nemigazán tudnak mást tenni.

Ha azonban Neymar felépül és újra játékra jelentkezik, papíron is visszatérhet a kerethez, addig azonban nem szerepel ott a neve a fentebb említett okok miatt. Arról viszont nincs szó, hogy szerződést bontottak volna a brazillal, bár az Al Hilal sem számított arra, hogy Neymar megint súlyosan megsérül, akárcsak korábban a PSG-nél.