Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,69 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
62,890 $

Szoboszlai Dominik a konyhában is erős (videó)

Szoboszlai Dominik és csapattársai egy igen érdekes kihívásban vettek részt, a felvételek aranyat érnek.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik a magyar futball történetének egyik legsikeresebb játékosa, akiben hatalmas a potenciál. Még mindig csak a 20-as évei elején jár, és már a Liverpool egyik legfontosabb láncszeme, ami félelmetes. Ezzel gyerekek millióinak mutat példát, szerte a világon, miszerint nem létezik lehetetlen.

Ráadásul a Liverpool történetének egyik legdrágább igazolásáról beszélünk, ami ugyancsak nem nyomta össze. A nyomás sokkal inkább pozitív hatással van rá, és jó látni azt, hogy mindezt ennyire jól kezeli. A kemény munkában hisz, nem szállt el a sikerektől, a nagy vagyontól, mert az elsődleges számára az, hogy mindent megtegyen a csapatért. Soron kívül Ezért van a húsban sokkal több fehérje, mint a zöldségekben

Ez viszi őt előre, és pillanatok alatt a Liverpool szurkolóinak kedvence lett, akik imádják őt. Már a mezeladások is bizonyították, hogy szép lassan világsztár érhet belőle, akiért később olyan csapatok feszülhetnek egymásnak az átigazolási piacon, mint a Real Madrid, a Barcelona, a Bayern München, a PSG, vagy a Manchester City.

Büszkék vagyunk Szoboszlaira, amiatt is, hogy két lábbal jár a földön, és ugyanaz a szerény srác, mint aki volt ezelőtt. Remek a hangulat Liverpoolban, vezetik a bajnokságot, extra programokon vesznek részt, amivel erősítik a csapategységet, illetve a szurkolók valami egészen mást láthatnak, más formában láthatják a kedvenceiket.

Most épp a konyhából köszönt be Szoboszlai Dominik, és ott is megállja a helyét. Nem sok futballista mondhatja el ezt magáról, de a magyar válogatott csapatkapitányának ez is megy, miközben jókat nevetgélnek. Reméljük, lesznek még hasonló programok, amikor abszolúte a komfortzónájukon kívülre kerülnek a futballisták.