Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,60 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
63,320 $

A csalódott és dühös Xavi bocsánatot kért a szurkolóktól a Barca Szuperkupa-veresége után

Xavi nem kertelt, egyenesen kijelentette, a Barca nem a legjobb arcát mutatta a mindent eldöntő mérkőzésen, ám ígéretet tett arra, hogy „visszatérnek”.

...svg content...Fotó: EPA/STR
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Xavi Hernández, a Barcelona edzője a Real Madrid ellen a spanyol szuperkupa döntőjében elszenvedett megsemmisítő, 4-1-es végeredménnyel zárult mérkőzés után nyilatkozott újságíróknak, s érthető módon látszódott rajta a düh és a csalódottság. Xavi kissé megtörten érkezett a kamerák elé, a mérkőzés kapcsán pedig első körben azt mondta:

„Csalódott vagyok, szomorú… ez a futball, és szembe kell néznünk a keserűséggel. A legrosszabb meccsünk volt. Megvolt az esélyünk, hogy csökkentsük a hátrányt, de a 3-1-es eredmény megint rosszul jött ki nekünk. Elnézést kérek a szurkolóktól. A legrosszabb oldalunkat mutattuk meg. Helyre kell hoznunk. Sok vereséget éltem már meg, de mindig talpra álltunk. A Barca vissza fog térni.” Soron kívül Ezért van a húsban sokkal több fehérje, mint a zöldségekben

Maga a vereség Xavi elmondása szerint nem a világ vége, épp ellenkezőleg:

„Ez a vereség segít nekünk abban, hogy jobban játsszunk és jobban versenyezzünk. Nyilvánvaló, hogy ezek a napok kemények lesznek a sok kritika miatt, de ezt is el kell fogadnunk. Nem az elvárt szinten játszottunk.”

Xavi bár szemmel láthatóan csalódottan és keserűen nyilatkozott, a sportszerűség még ebben a kellemetlen helyzetben sem veszett ki belőle:

„Itt az ideje, hogy gratuláljunk a Real Madridnak, akik megérdemelten nyertek.”