Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Nemazalány Magyarország egyik legvonzóbb híressége

Halastyák Fanni egy végtelenül vonzó lány, aki egyúttal nagyon otthonosan mozog a kamerák előtt, különlegesen fotogén.

...svg content...Fotó: Instagram/Halastyák Fanni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Halastyák Fanni nagyon fiatalon ismerkedett meg az ismertséggel, annak előnyeivel és hátrányaival. Ezzel együtt nem volt könnyű gyerekkora, ami hatással volt a későbbi életére, és most is valamilyen szinten. Egy nagyon erős nővé vált az évek alatt, akiről külső szemmel azt gondolnák, még csak a zárkózottság közelében sincs.

Fanni ezen a területen is sokat fejlődött, amiben nagyban segített az is, hogy több televíziós műsort is elvállalt a TV2-nél. Az Ázsia Expresszt ráadásul megnyerte az akkori párjával, mindent vittek, és egy nagy fordulat végén sok millió forintot nyertek. A Sztárban Sztárban is sokan drukkoltak neki, és a sors furcsa fintora, hogy épp akkor esett ki, amikor nem érdemelte volna meg. Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

A Párharcban már úgy szerepelt Armanddal, hogy a kapcsolatuk nem volt a legjobb állapotban. Messze nem volt akkora az összhang közöttük, mint az Ázsia Expresszben, és elsőként estek ki. Nem sokkal később szakítottak, már nincsenek együtt, és jelenleg nem tudni, van-e párja a gyönyörű énekesnőnek, aki imád alkotni.

Fanni szeret odahaza lenni, nem okoz számára gondot az egyedüllét, de szerencsére vannak barátai, akik mellette állnak. Hogy fog-e még változni a karaktere, azt nem tudni, ez nagyban tőle is függ, ahogyan részben az is, hogy rátalál-e a szerelem. Erős személyiség, megvannak a maga törvényei, így talán nehezebb dolga van.

Az azonban vitathatatlan, hogy mennyire vonzó, és ez a fotó i s csak azt bizonyítja, hogy fotogén. A fotósok imádhatnak vele dolgozni, mert különleges felvételeket készíthetnek róla, máskor pedig ő maga készíti el ezeket. Ezúttal is nagyon sok dicséretet kapott, imádják őt a követők, akik már 320 ezren vannak az Instagram oldalán.

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.