Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,61 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
453,80 Ft
Bitcoin
63,996 $

Koronavírus-fertőzés miatt rendkívüli tanítási szüntetet rendeltek el egy hazai iskolában

A tanév kezdete óta mindenki tisztában volt vele, hogy történhetnek hasonló esetek, így a mohácsi gimnázium is az előre meghatározott protokollok szerint járt el.

Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A tanév kezdete óta mindenki tisztában volt vele, hogy történhetnek hasonló esetek, így a mohácsi gimnázium is az előre meghatározott protokollok szerint járt el.

Mindössze két napot kellett rá várnunk, hogy sor kerüljön az első kényszerű tanítási szünetre, ugyanis a Mohácsi Kisfaludy Károly Gimnázium az intézmény Facebook-oldalán közölte, hogy csütörtökre és péntekre rendkívüli tanítási szünetet rendelnek el, míg hétfőtől a korábban már alkalmazott digitális tanrend lesz érvényben, egészen addig, amíg másképp nem döntenek. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

A szeretlekmagyarország.hu információi szerint egy tanár koronavírus-tesztje zárult pozitív eredménnyel, ezért az iskola összes dolgozója karanténba vonult. Úgy tudni, hogy a tanár már a tanév kezdetekor sem jelent meg intézményben rosszullétre hivatkozva.

https://www.facebook.com/gimimohacs/posts/1779865255485307

Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár korábban több alkalommal is hangoztatta, hogy bizonyos esetekben az egyes oktatási intézmények a kialakult helyzettől függően saját hatáskörben is hozhatnak hasonló döntéseket, most pedig valószínűleg éppen ez történt.

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.