Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
385,53 Ft
Font
449,29 Ft
Bitcoin
65,767 $

Horváth Éva a jövőjükről: én már vágynék haza

A sztáranyuka titkon reméli, hogy nem sokáig tart már ez a kétlaki élet Indonézia és Magyarország között.

...svg content...Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Horváth Éva vegyes érzésekkel zárta a tavalyi évet. A Borsnak nyilatkozva azt mondta, számára átlagosnak tűnt 2023, amelybe – utólag visszagondolva – több dolgot is bele lehetett volna sűríteni. „De összességében elégedett vagyok” – ismerte be a kétgyermekes édesanya, akinek nemrégiben egy fontos változás is történt az életében.

„A két fiamat, Kristófot és Alexet összesen öt évig szoptattam, idén azonban a kicsit is leválasztottam. Tulajdonképpen az élet megoldotta: egy forgatás miatt két hetet külön töltöttünk, és mikor újra találkoztunk, már nem is igazán érdekelte” – árulta el. Majd azzal folytatta: „Kristóffal ez sokkal nehezebb volt, ő sokáig sírva követelte volna”. Soron kívül Robert Fico már nincs életveszélyben

Ezáltal a hasonló cipőben járó anyukáknak azt tudja mondani, hogy a gyerekek 1-2 hét alatt leszoknak a „cuccról”. Horváth Éva sosem kezelte tabutémaként a szoptatást, így azt is megosztotta, hogy nagyobb fiát, a mostanra hatéves Kristófot három évig, a kis Alexet pedig két évig szoptatta, amelyre különleges kötődésként tekintett.

Ugyanakkor egy kis könnyebbséget jelent számára, hogy lezárult ez az időszak. Emellett a Borsnak adott nyilatkozatában arról is szót ejtett, hogy bár nem igazán szokott újévi fogadalmat tenni, most megfogalmazódott benne egy vágy. „2024-ben szeretném megtanulni az indonéz nyelvet, ha már az év nagy részében itt élünk” – vallotta be.

Elmondása szerint a kisebb gyermeke már tanult néhány szót a bébiszittertől, de a nagyobbik is tanulja az iskolában a nyelvet, ezáltal úgy érzi, eljött az idő, hogy végre ő is elsajátítsa. Ezt követően hozzátette: „Közben pedig egy kicsit titkon remélem, hogy nem sokáig tart már ez a kétlaki élet Indonézia és Magyarország között. Sok ez a hét óra eltolódás: mikor hazajövünk, szinte egy hét kell, hogy átálljuk, aztán már utazunk is vissza. Én már vágynék haza”.

16 nő vádolja szexuális zaklatással David Copperfieldet

Tizenhat nő vádolta meg David Copperfield bűvészt szexuális visszaéléssel és helytelen viselkedéssel.

Óriási hajrával biztos kupainduló a Chelsea

Köszönhetően a riválisok sorozatos pontvesztésének és a Chelsea nagy hajrájának, a londoniak ott lesznek az egyik európai kupában a következő szezonban.

FELKAPOTT