Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,96 Ft
Euró
385,41 Ft
Font
450,65 Ft
Bitcoin
67,012 $

Nyárig még biztosan a Liverpoolnál marad Mohamed Salah

Januárban azonban hetekre nélkülöznie kell az egyiptomit Jürgen Kloppnak.

...svg content...Liverpool, 2023. november 12. A kétszeres gólszerzõ Mohamed Salah, a Liverpool játékosa az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában játszott Liverpool FC - Brentford FC mérkõzésen Liverpoolban 2023. november 12-én. A találkozót a liverpooli együttes nyerte 3-0-ra. MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A téli átigazolási időszak minden bizonnyal nem Mohamed Salah-ról és a szaúdi klubok ostromáról fog szólni – írja a 90min, ám ez nem azt jelenti, hogy a Pro Ligás egyesületek letettek volna a 31 éves egyiptomi klasszis megszerzéséről, csupán egy kis pihenőt tartanak, mielőtt újra nekiveselkednének egymás túllicitálására.

Ehhez persze a Liverpoolnak is lesz néhány szava, és bár az elmúlt hónapokban úgy tűnt, hogy egyre közelebb kerülnek a felek a szerződéshosszabbításhoz, könnyen lehet, hogy a Vörösök végül mégis megfontolják az ajánlatokat, mielőtt 2025 nyarán lejárna az akkor már 33 éves Salah kontraktusa. Soron kívül Elfogatóparancs kiadását kérte az izraeli miniszterelnök és a Hamász vezetői ellen a Nemzetközi Büntetőbíróság főügyésze

Ehhez legkésőbb a 2025-ös téli átigazolási szezonban kellene megállapodniuk Salah játékjogát illetően, ugyanakkor ha az egyiptomi továbbra is ilyen ütemben termeli a gólokat, úgy könnyen lehet, hogy jövőre tesznek egy olyan ajánlatot liverpooli részről, amit nem lehet visszautasítani.

Habár a Liverpool helyzeti előnyben lehet, a szaúdi klubok vélhetően ezt is megpróbálják túlszárnyalni, arról nem is beszélve, hogy a Vörösöknek is jól jönne a korábban tett, csaknem 215 millió fontos ajánlat, amiből alaposan bevásárolhatnának a piacon. Már csak az a kérdés, hogy kivel pótolhatnák Salah-t?