Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,79 Ft
Euró
393,87 Ft
Font
468,61 Ft
Bitcoin
63,049 $

Végre Messi édesapja hivatalosan is reagált a jelenlegi helyzetre

Jorge Messi személyesen reagált fia, Lionel Messi helyzetére, ami miatt elhagyta Argentínát, hogy a vezetőkkel egyeztessen Spanyolországban, Barcelonában.

Sport
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Jorge Messi személyesen reagált fia, Lionel Messi helyzetére, ami miatt elhagyta Argentínát, hogy a vezetőkkel egyeztessen Spanyolországban, Barcelonában.

Egyre valószínűbb, hogy Lionel Messi 20 év után távozik Barcelonából, és máshol folytatja tovább. A korábbi hírek szerint már megegyeztek a Manchester City-vel, ahol hatalmas pénzt fog keresni, nem mintha jelenleg panaszkodhatna erre az évi körülbelül 50 millió euróra. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Angliában egy teljesen más közeg és szint fogja fogadni. Érdekes lenne látni, hogy mire képes a 33 éves legenda, akit minden idők legjobbjának tartanak. Valószínűleg mindez meg is fog történni, és Messi édesapjának nyilatkozata is erősen erre utal.

Jorge Messi személyesen akart beszélni a Barcelonával, és most közölte, a fia nagy valószínűség szerint menni fog, de azt tagadta, hogy kapcsolatban lenne Pep Guardiolával, a Manchester City jelenlegi és a Barcelona korábbi edzőjével.

Messi apja és egyben ügynöke a goal.com hasábjain úgy fogalmazott, nehéz lenne maradnia a hatszoros aranylabdásnak, aki a korábbi hírek szerint már korábban elkezdett egyeztetni Guardiólával az esetleges átszerződéséről.

Jorgét nagyon nagy érdeklődéssel fogadták szerdán, amikor leszállt a repülőtéren. A nyilatkozatában annyit mondott, hogy nehéz lenne a Barcelonában maradniuk, de nem beszélt Peppel, és még semmi sem történt a City-vel.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/ujabb-nagy-sztart-vinne-a-miamihoz-beckham-a-juventustol-de-tul-nagy-a-fizetese/

Az argentin válogatott az edzéseket sem látogatja, és lehetséges, hogy már nem is fogja. 731 meccsen lépett pályára, aminek az ideje alatt 634 gólt szerzett, és 285 gólpasszt osztott ki a klubjánál. Soha ezelőtt nem játszott máshol felnőttként.

A Barcelona szeretné, ha valamilyen módon meg tudná győzni a játékosát. Az új edző, Koeman is ezt akarta, aki személyesen beszélt vele erről, de a találkozó rosszul sült el, mert a hollandnak volt egy olyan mondata, ami betette a kaput Messinél, miszerint nem lesznek többé kiváltságai, és mindent meg kell tenni a csapatért. Leo állítólag ezen felkapta a vizet, mert szerinte senkinek nincsenek kiváltságai a klubnál.