Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,232 $

Nagy bejelentést tett a brazil válogatott Neymarról

Neymar jelenleg is felépülés szakaszában jár, de ilyen fájdalmakat soha ezelőtt nem kellett átélnie, mint most.

...svg content...Fotó: EPA/Raul Martinez
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Neymar szintén azon világsztárok közét tartozik, akik elhagyták Európát, természetesen mindezt óriási pénzért cserébe tették. A brazil váltogatott klasszis még a dúsgazdag PSG-től sem kapott annyi pénzt, mint a szaúdi klubjától. Egészen elképesztő összegek repkednek a számlájára, már heti szinten is, valóban felfoghatatlanul sok pénzről van szó.

Nem sokkal a megérkezése után azonban súlyos sérülést szenvedett, és rögtön kiderült, újabb operációra van szüksége. Nem ismert a szerződése azon része, ebben az esetben mekkora fizetést kap, de valószínűleg még az inaktivitását is busásan megfizetik, és közben azon dolgoznak, hogy minél hamarabb felépüljön. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A brazil válogatottnál is várják vissza, most azonban bejelentették, semmi esély arra, hogy ott legyen a 2024-es Copa Américán, ami nagy szívfájdalma Neymarnak. Nagyon szeretett volna ott lenni a csapattal a kupán, esetlegesen győzelemhez segítvén őket, de ez egy lehetetlen küldetés, hosszú időre dőlt ki a sorból.

Mint arról Fabrizio Romano is beszámolt, a válogatott orvosa megerősítette, Neymar nem lehet ott a tornán, egyszerűen még túl kevés idő telt el a súlyos sérüléshez képest. Hozzátette, nem lenne értelme kihagyni bizonyos lépéseket a rehabilitációban, így a reális cél és elvárás az, hogy a 2024-ers európai versenynaptár kezdetére, azaz jövő augusztusra készüljenek fel a visszatérésre.

Klopp megerősítette, a Liverpool az utolsó klubja Angliában

Szoboszlai Dominik edzője nem fog más csapatot irányítani Angliában, és azt mondja, hosszú szünetre megy.