Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,26 Ft
Euró
385,96 Ft
Font
449,43 Ft
Bitcoin
63,684 $

Nagy pillanat Pécsett, csaknem másfél milliárd forintos közútfejlesztés zárult le

Egy nagyon fontos közútfejlesztés zárult le Pécsett.

...svg content...Fotó: Unsplash/vadszeder
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Befejeződött Pécsen a belvárost és a panelházas déli városrészt összekötő egyik fontos útszakasz csaknem 1,5 milliárd forintos fejlesztése – tájékoztatta a baranyai vármegyeszékhely önkormányzata az MTI-t. A helyhatóság közleményében azt írták, hogy a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program két külön pályázatán elnyert támogatásból út- és járdafelújítást végeztek, csomópontokat építettek át és bicikliutat létesítettek a pécsi belváros és a panelházas kertváros között.

A fejlesztéseknek köszönhetően ezer méternyi útszakasz újult meg, és mintegy kétezer méteren létesítettek vagy jelöltek ki kerékpárutat a Megyeri út déli szakaszán és a Verseny utcában. Soron kívül Jön a várva várt Ferencváros-Paks Magyar Kupa döntő, élőben adja a tv

(MTI)

Mely rétegeknek reális cél, hogy havi 600 ezer forintos nyugdíjuk legyen?

Gyakran hallani, hogy az időskori jövedelem jelentős mértékben növelhető a kitartó nyugdíj-előtakarékosság segítségével. De hogy néz ez ki a gyakorlatban? Van más lehetőség is?

Zinedine Zidane 51 évesen is zseni a pályán (videó)

Ebből is látszik, hogy Zinedine Zidane ideje korán vonult vissza, aki még 51 évesen is fitt, és látványos dolgokra képes a labdával.